Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ДоглядЗволоження, сяяння, пружність. 10 сироваток для обличчя, які реально працюють

CosRx, Мedik8, Glow Recipe

Зволоження, сяяння, пружність. 10 сироваток для обличчя, які реально працюють — Догляд на Wonderzine

У догляді за шкірою обличчя сироватки є потужним косметичним засобом. Вони мають значно вищу концентрацією активних інгредієнтів, ніж креми, проте використання серуму в б’юті-рутині часто ігнорують і дуже дарма, оскільки цей продукт приносить максимальну користь. В одному флаконі можна знайти вітаміни, кислоти й інші корисні компоненти, які надають шкірі сяяння й максимально її зволожують. 

Розповідаємо про перевірені сироватки, дія яких націлена на вирішення різноманітних проблем зі шкірою, як-от: зневоднення, тьмяність від стресу й утоми та втрата пружності. 

 

The Vitamin C 23 Serum

CosRx 

Оскільки ми дуже любимо корейські косметичні засоби, то не могли пройти повз цю сироватку. Вона містить вітамін С у 23% концентрації й робить шкіру ідеально гладенькою та вирівнює тон. Засіб висвітлює пігментні плями, забезпечує антиоксидантну дію, уповільнює процеси старіння й бореться з надмірним виробленням себуму. Сироватка містить також заспокійливі й зволожувальні компоненти, як-от: сквалан, пантенол, екстракт кореня солодки – а її дія помітна вже після першого застосування. 

Ціна: 850 гривень

Сироватка з ретиноїдом Pro-Grade Anti-Aging X-strength Retinol Serum

INSTYTUTUM 

Якщо ви бажаєте вирівняти тон шкіри, зменшити зморшки й висвітлити пігментацію, яка з’явилася за літо, то радимо спробувати ретиноїдну сироватку від INSTYTUTUM. Засіб швидко й ефективно оновлює шкіру. Містить 8%-й ретиноїдний комплекс, який складається з 5%-го гранактивного ретиноїду (гідроксипінаколону) – інноваційного стабілізованого ефіру ретинолу з третиноїну. Сироватка також містить 3% синьо-зелених водоростей, натуральний екстракт мікроводоростей, що подібний за ефектом до ретиноїдів, і пептид P3, що в комплексі вирівнює мікрорельєф шкіри, корегує глибину й кількість зморшок, а ще інтенсивно зволожує й відновлює шкіру.

Ціна: 4 250 гривень

Гіалуронова сироватка Plum Plump Hyaluronic Serum

Glow Recipe

Ми закохалися в цю сироватку за її аромат сливи і насичений гіалуроновою кислотою склад. Вона містить аж п’ять видів гіалуронової кислоти різних мас, для різних шарів шкіри. Але це ще не все. До складу додали три сорти слив: какаду, іллаварра й бурдекін – які можуть похвалитися високою концентрацією вітаміну С й мінералами, як-от: магній, кальцій, цинк і калій – для боротьби з вільними радикалами. Суперлегка гелева консистенція робить її абсолютно невагомою на шкірі. Також засіб містить веганський колаген, що актуально, якщо ви відмовилися від продуктів тваринного походження. 

Ціна: 2 250 гривень 

Антиоксидантна сироватка Copper PCA Peptides

Мedik8 

Сироватка містить запатентований компонент – мідь РСА – дія якого направлена на підтягнення, омолодження й надання сяяння шкірі. У нашої шкіри є власна природна система антиоксидантного захисту, яка бореться з вільними радикалами, що оточують нас. Але коли вільні радикали проривають захисну систему, шкіра більше не може захистити себе й нам потрібно допомогти їй.  Поєднання антиоксидантів у формулі сироватки імітує природну антиоксидантну систему й забезпечує захист від вільних радикалів. Антиоксидантна система поєднується з потужними противіковими пептидами, які стимулюють виробництво колагену для зміцнення шкіри.

Ціна: 3 444 гривні

Сироватка для зміцнення протеуму шкіри Age Proteom 

Institut Esthederm

Окислення є однією з причин старіння, адже шкодить білкам шкіри. У лабораторії NAOS, яка займалася розробленням формули для Institut Esthederm, виявили бактерію Arthrobacter agilis, яка міститься в сніжинці й має незрівнянну здатність виживати за найекстремальніших температур. У лабораторії вилучили активну речовину з бактерії й застосували як активний компонент у складі сироватки. Тепер «снігова бактерія» дбає про захист і зміцнення протеуму (білків шкіри), завдяки чому він відновлюється, а разом із ним активізуються природні механізми боротьби з ознаками старіння. А ще нам сподобався ніжний аромат сироватки з нотами сливи, троянди й білого мускусу.

Ціна: 4 494 гривні

Сироватка з керамідами Marine Active Serum

The Skin House 

Сироватка з керамідами й комплексом рослинних екстрактів буде просто спасінням для зневодненої й утомленої шкіри. Вона імітує склад ліпідного прошарку рогового шару й тому добре розпізнається шкірою. Текстура досить легка, яка, зі свого боку, підійде, навіть якщо у вас жирна шкіра. Після застосування сироватка освіжає, зволожує і злегка охолоджує шкіру. Можна використовуватися як самостійний засіб, так і в комплексному догляді під ваш улюблений крем.

Ціна: 650 гривень

Сироватка для сяяння шкіри Capture Youth Glow Booster

Dior

Суцільний стрес і втома призводять до того, що наша шкіра стає тьмяною. Щоб поліпшити її стан, радимо сироватку Capture Youth Glow Booster, адже в її основі екстракт сливи мурунга, яка має в 100 разів більшу концентрацією вітаміну С, ніж в апельсинах. Екстракт поєднано з АНА кислотами, які освітлюють, вирівнюють текстуру шкіри й прибирають сліди втоми. Це справжній заряд бадьорості для тьмяної шкіри, якій не вистачає кисню. Нанесіть 3 краплі на все обличчя перед використанням крему або додайте в порцію вашого рутинного крему перед нанесенням. Обіцяємо, що ви помітите зміни вже за кілька тижнів використання.

Ціна: 3 960 гривень

Сироватка для ліфтингу й зміцнення контурів

EVO derm 

Коли ми прочитали склад цієї сироватки, одразу захотілося попросити в Anywell запакувати нам усі баночки. Тут є і гіалуронова, і фітинова кислоти, коензим Q10, біотин, екстракт морської ромашки, фукуса й обліпихи. Сироватка забезпечує ліфтинг-ефект завдяки вмісту екстракту фукусу й гіалуронової кислоти різної довжини молекулярного ланцюжка. Засіб зменшує вираженість мімічних зморшок, захищає від зневоднення завдяки потужним зволожувальним компонентам, корегує овал обличчя, повертає шкірі втрачений тонус і підвищує її пружність. 

Ціна: 860 гривень

Потрійна сироватка Renergie H.C.F. Triple Serum

Lancome 

Дуже класне, як на наш погляд, рішення – помістити різні форми сироватки в окремі камери одного флакона й змішувати за нанесення. Перша сироватка містить гіалуронову кислоту, розроблену з фрагментованими молекулами для кращого поглинання шкіри. Друга – комбінацію сильнодійної, але стабільної й швидкодійної форми вітаміну С та ніацинаміду (вітамін В3), які усувають пігментацію й роблять шкіру пружною. Третя сироватка містить ферулову кислоту, потужний антиоксидант, стабілізований у власній безводній камері, з метою зберегти свою активність протягом тривалого часу, який бореться зі старінням шкіри. Кожна сироватка має свою текстуру: гель, крем й емульсія бездоганно змішуються, коли ми наносимо засіб на шкіру.

Ціна: 4 190 гривень

Відновлювальна сироватка Exception Rosee 

Rare Paris

Rare Paris – молодий французький бренд доглядової косметики для обличчя. В основі філософії якого – витрачати на догляд не більше 5 хвилин. У своїх формулах Rare Paris робить ставку на швидкий результат і експрес-відновлення, оскільки їх засоби розроблені насамперед для догляду за шкірою в умовах великого міста.

Сироватка містить кераміди, омега-3 та 6, які зволожують, відновлюють, живлять шкіру і захищають її від шкідливого впливу навколишнього середовища. 

Ціна: 2 130 гривень

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.