Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Догляд9 надійних кремів для обличчя, які допоможуть пережити холодні дні

Instytutum, Medik8, Murad

9 надійних кремів для обличчя, які допоможуть пережити холодні дні — Догляд на Wonderzine

З приходом холодів ми часто починаємо помічати неприємні зміни на шкірі обличчя. Нестача вологи призводить до втрати еластичності, відповідно, шкіра починає лущитися, сохнути та з‘являються почервоніння, які викликають неабиякий дискомфорт. Тому важливо підбирати догляд, враховуючи специфіку сезону і тип шкіри, адже індивідуальний підхід допоможе відчувати себе максимально комфортно та підтримувати здоровий стан шкіри. 

Узимку таким необхідним компонентом у б’юті рутині є засіб, який містить як зволожувальні, так і живильні компоненти. Ми зібрали перевірені та ефективні засоби, які інтенсивно зволожують та відновлюють шкіру, захищають її від несприятливих впливів довкілля та забезпечують здоровий вигляд.

Відновлювальний крем з керамідами і комплексом пре- та пробіотиків Superbiotic Plant-Based Ceramide Cream

Instytutum

ЦІНА: 2 975 ГРИВЕНЬ (ЗІ ЗНИЖКОЮ)

Морози, перепади температур, холодний вітер на вулиці й сухе повітря в приміщенні, ультрафіолет, стрес і вільні радикали — усі ці фактори пошкоджують захисний барʼєр шкіри й викликають сухість, лущення й передчасні ознаки старіння. Крем SuperBiotic Plant-Based Ceramide Cream чудово запобігає такому розвитку подій. Завдяки унікальній формулі з умістом біосумісних керамідів, омега-жирних кислот, сквалану й поліглутамінової кислоти шкіра зміцнюється й залишається доглянутою, добре зволоженою, гладкою й еластичною. У складі засобу також є тривідсотковий пре- й пробіотичний комплекс, який відновлює баланс шкіри й забезпечує сяйливий тон обличчя, а потужні адаптогени: гриб альбатреллус, троянда дамаська й плоди черімої – ефективно заспокоюють і знижують чутливість шкіри до подразнень, миттєво усувають почервоніння й сухість, пришвидшують загоєння й відновлення шкіри. 

 

Денний крем для відновлення з маслом ши Super Restorative Day

Clarins

Ціна: 2843 гривень  (зі знижкою)

Експерти бренду косметики Clarins завжди тішать нас якісними засобами та ретельно дібраними компонентами, тому ми не могли пройти повз цього продукту. Денний крем Super Restorative підходить для всіх типів шкіри та є максимально універсальним. Головне джерело поживних речовин засобу — це масло ши, яке швидко відновлює баланс вологи та підтримує його, захищаючи від ультрафіолету і пересихання. Окрім цього, в ключових інгредієнтах крему містяться вітаміни C та E, які підсилюють вироблення колагену, зміцнюють, підтягують та відновлюють зрілу шкіру, а також запобігають передчасному старінню.

 

Крем з екстрактами водоростей Blue Therapy Amber Algae Revitalize

Biotherm

Ціна: 2350 гривень 

Якщо ви шукали крем, який зробить шкіру більш пружною та поверне їй здорове сяйво, то Blue Therapy Amber Algae Revitalize Anti-Aging Day Cream від французького бренду Biotherm впорається з такою місією на відмінно. Комплекс рослинних олій, бамбукового масла та кальцію інтенсивно зволожує і відновлює шкіру. Чудово з активним зволоженням поєднується компонент Life Plankton, який захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища. Цей засіб допоможе вам не тільки у холодну пору, адже завдяки екстракту бурштинових водоростей він запобігає появі нових зморшок та розгладжує наявні. 

 

Нічний мультикерамідний крем Advanced night restore

Medik8

Ціна: 2829 гривень 

У нічний час шкіра обличчя активно регенерується, тому основне завдання нічних засобів — це об‘єднати зусилля з природним процесом відновлення та допомогти йому. Нічний крем Advanced night restore від Medik8 створений на основі екстрактів ягід саскатуні й пітаї, які активно запускають процеси оновлення шкіри та забезпечують інтенсивне зволоження. Поки ви спите, один з компонентів крему — гексапептид заліза допомагає нейтралізувати вільні радикали, тим самим він зупиняє передчасне старіння шкіри. Рекомендуємо використовувати цей крем після сироваток з вітаміном A, адже таке поєднання забезпечить додаткове зволоження та пружність шкіри. 

 

Денний зволожувальний крем Pro-Collagen Morning Matrix

Elemis

Ціна: 4860 гривень

Тяжкі робочі дні не проходять безслідно, натомість вони іноді залишають на обличчі видимі ознаки напруги та втоми. Наслідки стресу допоможе приховати зволожувальний крем Pro-Collagen Morning Matrix від Elemis. У ключових компонентах засобу можна знайти фермент водорості Padina Pavonica, який оптимізує баланс вологи та зменшує як і дрібні, так і виразні зморшки. Куркума також відіграє важливу роль у складі крему: вона запобігає втраті колагену й еластину, а це робить вигляд шкіри обличчя пружним та наповненим. Натуральна суміш мікроводоростей захищає шкіру від стресу та прибирає наслідки втоми. 

 

Крем для обличчя з квітками шафрану Soin Velours Aux Fleurs De Safran 

Sisley

Ціна: 5433 гривні 

Зволожувальний крем Soin Velours Aux Fleurs De Safran від Sisley блискуче працює і вдень, і вночі, тому вважається універсальним у застосуванні. Рідкісний шафран, який міститься в основних компонентах засобу, допоможе зняти подразнення, або ж запобігти їх появі. Також фермент ароматних квітів пом‘якшить шкіру вашого обличчя, освіжить її та делікатно вирівняє тон. Завдяки олії дерева ши, крем інтенсивно зволожує епідерміс, а олії соняшника та макадамії ​​живлять суху і чутливу шкіру. Важливо зазначити, що засіб від Sisley тішить не тільки своєю ефективністю, але й має вишуканий аромат з нотами меду та флердоранжу.

 

Крем з насінням льону Rénergie Multi-Lift Ultra Cream 

Lancome

Ціна: 3779 гривень 

Виготовлений спеціально для зрілої шкіри крем Rénergie Multi-Lift Ultra Cream від Lancome містить екстракт льону, основні функції якого — це підвищення пружності та еластичності епідермісу та стимуляція вироблення природних білків. Крем делікатно розгладжує нерівні лінії, мінімізує старіння шкіри та робить менш помітними пігментні плями. Крім того, що засіб зменшує видимі ознаки старіння, крем Rénergie Multi-Lift Ultra Creamзволожує шкіру завдяки гліцерину та містить SPF20, що захищає обличчя від дії ультрафіолету. 

 

Інтенсивний відновлювальний крем Intense Recovery Cream

Murad

Ціна: 3567 гривень 

Для сухої та дуже сухої шкіри ідеально підійде насичений крем із зеленим відтінком Murad Intense Recovery Cream, який варто наносити на обличчя у нічну пору. Він став переможцем премії Best of Beauty Award 2021 через властивість усувати почервоніння та помітно заспокоювати ознаки стресу на обличчі. Але головна функція цього засобу — підвищення зволоженості шкіри. Масло ши, олія макадамії, екстракт рослини мірабіліс халапа заспокоюють почервоніння та відновлюють природний гідробаланс шкіри, а екстракт мікроводоростей розгладжує тонкі лінії та зменшує їхню видимість. 

 

Глибоко зволожувальний крем Essential Energy Hydrating Day Cream 

Shiseido 

Ціна: 1555 гривень 

Зволожувальний денний крем Essential Energy Hydrating Day Cream від Shiseido створений для підтримки гармонії шкіри протягом дня. Спеціально розроблений комплекс гіалуронової кислоти зміцнює зволожувальний бар’єр шкіри, забезпечує їй підтягнутий вигляд та утримує природне сяяння 24 години на добу.

В складі засобу є заспокійливі та зволожувальні компоненти, такі як екстракт цедри мандарина уншіу, що додатково активізує природне зволоження шкіри таекстракт женьшеню, який зменшує помітність дрібних ліній та зморшок. Також засіб збагачений сонцезахисним фільтром SPF20 для запобігання фотостаріння. 

 

Текст: Анна Левченко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.