Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Догляд7 сироваток, які допоможуть підтримати шкіру в міжсезоння

Dermalogica, Glossier, Sisley

7 сироваток, які допоможуть підтримати шкіру в міжсезоння — Догляд на Wonderzine

Ми багато читаємо про те, як боротися з міжсезонними депресивними станами, як правильно харчуватися навесні чи восени, проте часто забуваємо, що наша шкіра також потребує підтримки в цей період, адже перепади температур, вітряна погода, яка змінюється сонячною, завдають нашій шкірі додаткового стресу. 

Тож ми зібрали 7 різних сироваток, щоб пережити міжсезоння з максимальним комфортом. 

Антиоксидантна сироватка з колагеном Pro-Collagen Banking Serum

Dermalogica

Забруднення повітря, стрес, фотопошкодження, перепади температур – негативно впливають на нашу шкіру й, зокрема, на збереження колагену. А це, зі свого боку, призводить до змарнілості шкіри, гіперпігментації й появи зморшок. Щоб запобігти передчасному старінню, радимо спробувати сироватку Pro-Collagen Banking Serum, яка містить суміш амінокислот колагену, заспокійливі ефіри жожоба, які зволожують і живлять шкіру, а також екстракт дикого індиго й квітів рожевої гвоздики, які допомагають відновити пружність шкіри й надати їй сяйва. Поліпшення стану шкіри ми помітили вже на третій день використання і з нетерпінням чекаємо на результат після використання всього засобу. 

Ціна: 3600 гривень 

 

Сироватка для відновлення шкіри Cicaplast B5

La Roche-Posay

Якщо ви спостерігаєте сухість, почервоніння й лущення шкіри, радимо спробувати сироватку Cicaplast B5, яка містить пантенол, вітамін B5 і спеціальні бактерії Aqua Posae Filiformis. Завдяки максимальному вмісту пантенолу, засіб, немов огортає подразнену шкіру обличчя, захищає її від зовнішніх чинників і забезпечує краще відновлення, а корисні бактерії захищають мікробіом шкіри. Радимо наносити перед сном і вже на ранок ви прокинетеся з чудово зволоженою шкірою без почервоніння й подразнення.

Ціна: 1486 гривень

 

Сироватка Capture Totale Le Serum

Dior 

Антивікова сироватка з легкою текстурою помітно підвищує пружність шкіри й зменшує вікові ознаки: зморшки, розширені пори, нерівний тон, втрату еластичності. Сироватка містить ферментований екстракт лонгози, який зміцнює білки шкіри й підвищує її пружність. Засіб на 98% складається з інгредієнтів природного походження. Радимо наносити сироватку й зранку й увечері, адже крім сяйного й укріплювального ефекту, сироватка має неймовірний запах, який перетворить вашу б’юті-рутину на справжню насолоду. 

Ціна: 5550 гривень

 

Cироватка Super Bounce Serum

Glossier

Сироватка Super Bounce від Glossier настільки легка й ледь помітна на шкірі, що її можна поєднувати навіть з найщільнішими кремами, праймерами й тональними засобами. Після нанесення поєднання гіалуронової кислоти й вітаміну B5 у цій сироватці вирівнює текстуру шкіри, надаючи їй відчуття пружності й еластичності. Ідеально підходить як основа під макіяж. 

Ціна: 32 долари 

 

Зволожувальна сироватка Hydra-Global Serum 

Sisley

У міжсезоння наша шкіра швидко втрачає зволоження, тому перше, що потрібно, – хороший зволожувальний засіб. Ми зупинилися на сироватці Sisley Hydra-Global Serum, адже вона діє на трьох етапах. Перший етап – збільшення резервів вологи. За допомогою дріжджових екстрактів блакитної агави й насіння цераторії вона збільшує кількість гіалуронової кислоти. Другий етап стимулює циркуляцію вологи в епідермісі. Завдяки екстракту фіалки триколірної сироватка реактивує транспорт вологи в клітинах, «втамовуючи жагу» шкіри. І третій етап надовго утримує вологу в шкірі. Як і всі засоби Sisley, сироватка має неймовірний аромат, що робить її улюбленицею в догляді.  

Ціна: 5270 гривень

 

Сироватка з вітаміном С C-Tetra

Мedik8

Коли хочеться додати шкірі сяяння, кращими для досягнення цих цілей є сироватки з вітаміном С. Ми обрали сироватку від Мedik8, адже засіб містить тетрагексилдецил аскорбат – суперстабільну форму вітаміну С, яка підсилює антиоксидантний захист шкіри. Це один із найпотужніших вітамінів у сфері профілактики передчасного старіння шкіри, який стимулює вироблення колагену, що сприяє розгладженню зморшок, поліпшенню тону й тонусу шкіри, її здоровому сяйву. До того ж ця сироватка досить економна у використанні. Баночки вистачає на 6 місяців. 

Ціна: 2132 гривні

 

Зволожувальна сироватка The Hyaluronic Acid 3

CosRx

Сироватка з гіалуроновою кислотою й керамідами від корейського бренда CosRx, здається, зібрала в собі все необхідне, щоб максимально зволожити шкіру. Крім вищезазначених компонентів, засіб містить холестерол, потужні амінокислоти й бетаїн, які в комплексі не лише зволожують, а й регенерують шкіру, відновлюючи пошкоджений ліпідний барʼєр. Єдине, що нас засмутило, – це те, що в баночці лише 20 мл сироватки, а нею хочеться користуватися безкінечно. Проте й вартість приємна, тож можна запастися кількома упаковами й насолоджуватися як процесом, так і результатом. 

Ціна: 699 гривень

 

Розповісти друзям
2 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.