Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоВодні процедури: а ви знаєте, як правильно мити голову?

Тест, який допоможе краще піклуватися про себе

Водні процедури: а ви знаєте, як правильно мити голову? — Промо на Wonderzine

Що може бути простішим, аніж помити голову, правда? Але в цього звичного ритуалу є свої секрети, що впливають на здоровий вигляд нашого волосся. Ми не пропонуємо все ускладнювати – лише трішки більше розібратися, як отримувати максимум від миття голови.

Garnier доповнив лінійку FRUCTIS SUPERFOOD шампунями, бальзамами-ополіскувачами та масками для волосся. Лінійка Папая SUPERFOOD відновлює волосся, Банан SUPERFOOD живить, а Алое SUPERFOOD зволожує. Усі засоби з лінійки на 98 % складаються з інгредієнтів натурального походження та є веганськими. Крім того, пляшка шампуню та бальзаму-ополіскувача FRUCTIS SUPERFOOD піддається переробці.

Спільно з Garnier ми створили тест, який допоможе краще розібратися в догляді за волоссям.

1

Почнемо з основ, як ви підбираєте шампунь?

Оцінюю дизайн упаковки, щоб мінімал і беж

Нюхаю шампунь та обираю «смачний» аромат

Шукаю засіб під тип шкіри голови й потреби волосся

ми також за естетику в щоденних дрібницях. але при виборі шампуня радимо орієнтуватися на потреби вашого волосся.

Приємні аромати залишаються на волоссі та можуть замінити парфуми. Проте у виборі шампуню також важливо враховувати тип шкіри голови та потреби вашого волосся.

правильно! Завдання шампуню – очищувати й піклуватися про шкіру голови та волосся. Тому хороший засіб має не тільки приємно пахнути, а й підходити особисто вам.

Шампуні з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD створили для різних потреб волосся. Папая SUPERFOOD відновлює волосся, Банан SUPERFOOD живить, а Алое SUPERFOOD зволожує. Засоби легко піняться, очищують волосся без обтяження. Шампуні підходять і для тих, хто шукає приємні фруктові аромати.

Починаю кожен день з чистого листа

Мию голову за потребою

Зловживаю сухим шампунем

2

А як часто ви миєте голову?

Якщо у вас жирна шкіра голови й ви відчуваєте потребу мити голову щодня, це ок. Проте жирність волосся може бути через неправильно підібрані засоби для догляду, стрес і порушений ритм життя.

Знімаємо капелюха: ви знаєте, як турбуватися про своє волосся. Справді, очищувати його варто за потребою, водночас дослухатися до індивідуальних особливостей волосся й шкіри голови.

Ритм життя іноді змушує нас «мити» голову сухим шампунем у таксі. Проте такими засобами не варто зловживати: вони можуть забивати пори. А мити волосся краще за потреби.

3

Перед тим, як помити голову, ви..?

Обережно розчісую волосся

Намагаюся видалити залишки від засобів для стайлінгу

А треба щось робити?

Ідеально. Ця проста процедура дозволяє розплутати волосся та допомагає запобігти його втраті під час миття.

Не варто зайвий раз пошкоджувати волосся, залишки стайлінгу видалить шампунь. Обережно розчешіть волосся перед миттям голови.

Спробуйте розчісувати волосся перед миттям голови: це дозволяє розплутати волосся та запобігти його втраті під час миття.

Люблю погарячіше: це розслабляє

Холодну, від якої мурашки

Прохолодну, але комфортну для тіла

4

Й ось ви в душі. Яку температуру оберете?

Розуміємо вас, проте гаряча вода може пересушувати шкіру голови та волосся. А це може впливати на більше виділення себуму. Обирайте нейтральний температурний режим.

А як щодо прохолодної, а не крижаної води? Вона не сушить скальп і волосся.

Бінго! такий температурний режим є оптимальним.

5

Комфортна вода, приємні аромати: а що ви робите під час миття голови?

Співаю!

Роблю масаж голови

Намагаюся згадати всі плани на день

І це класно! Наносьте шампунь легкими масажними рухами на шкіру голови.

Ідеально: це сприяє стимуляції кровообігу. Але робіть його легкими масажними рухами.

А ще спробуйте помасажувати скальп обережними, легкими рухами. І планувати день приємніше.

Узагалі не користуюся: це витрата часу

Наношу на всю довжину волосся

Наношу до середини волосся

6

А як ви наносите бальзам для волосся?

А дарма! Бальзами варто використовувати для потреб вашого волосся, наприклад, відновлення чи зволоження.  Наносити такі засоби варто після миття голови по довжині волосся, уникаючи коренів.

Бальзами краще підбирати для потреб вашого волосся. Наносьте такі засоби після миття голови по довжині волосся, уникаючи коренів.

Ви все правильно робите: бальзам-ополіскувач можна наносити після миття голови по довжині волосся, уникаючи коренів.

Бальзам-ополіскувач з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD допомагає полегшити розчісування й покращити стан волосся. Його тануча текстура легко змивається, не залишаючи липкість і дискомфорт. Обирайте бальзам для потреб вашого волосся: Папая – для пошкодженого волосся, Банан – для дуже сухого, а Алое SUPERFOOD – для нормального та сухого.

7

Голову помили. Який ваш наступний крок?

Одразу сушу волосся феном. Час – золото

Промокну рушником і нанесу маску

Міцно завертаю мокре волосся в рушник

Так, іноді без фену нікуди. Але краще, щоб волосся сохло природним шляхом. Після миття голови делікатно промокніть волосся пухнастим рушником, щоб забрати зайву вологу. Для додаткового догляду нанесіть маску для волосся.

упізнаємо б’юті-про. Не забувайте, що маску варто підбирати для потреб волосся та просто насолоджуватися процесом.

Обережніше: мокре волосся можна легко пошкодити. Тому краще просто делікатно промокніть його пухнастим рушником, аби забрати зайву вологу. Для додаткового догляду нанесіть маску для волосся.

Маска – це хороший додатковий догляд для різних потреб волосся. Маску 3 в 1 з лінійки FRUCTIS SUPERFOOD від Garnier можна використовувати ще й як бальзам-ополіскувач і догляд без змивання. Обирайте із запахом папаї, банану або алое для відновлення, живлення або зволоження волосся.

ЩОБ ПОБАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТ,
ПОТРІБНО ВІДПОВІСТИ НА ВСІ ПИТАННЯ ТЕСТУ

Ви – Б’юті-Про

Ви добре розбираєтеся в догляді за волоссям і не забуваєте підбирати оптимальний температурний режим. Так тримати!

Ви – Пофігіст

Знаємо, що час на сон і роботу безцінний. Але радимо все ж додатково використовувати маску, підбирати шампунь для потреб волосся та робити воду в душі прохолоднішою.

Ви – Міцний Середнячок

Ви користуєтеся бальзамами, але грішите з феном і рушником-тюрбаном. Усе це може негативно повпливати на стан вашого волосся – радимо приділяти трішки більше уваги своїй рутині.

Garnier доповнив лінійку FRUCTIS SUPERFOOD шампунями, бальзамами-ополіскувачами та масками для різних потреб волосся: відновлення, живлення та зволоження.

Усі продукти на 98 % складаються з інгредієнтів натурального походження. Вони отримані за допомогою біологічних і хімічних методів. Проте за своєю молекулярною структурою вони не відрізняються від початкової форми більше ніж на 50 %.

Шампуні, маски та бальзами FRUCTIS SUPERFOOD також є веганськими: вони не містять інгредієнтів тваринного походження або їхніх похідних. А також є дерматологічно протестованими й не мають силіконів у складі для природного на дотик волосся.

Пляшка шампуню та бальзаму-ополіскувача FRUCTIS SUPERFOOD піддається переробці, а приємні аромати викликають асоціацію з літом і відпусткою.

Матеріал підготовлено за підтримки

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.