Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоMatrix запустили благодійну ініціативу на підтримку молоді, яка здобуває професію перукаря

Бренд Matrix допоможе відновити Васильківський професійний ліцей, який постраждав під час війни

Matrix запустили благодійну ініціативу на підтримку молоді, яка здобуває професію перукаря — Промо на Wonderzine

Бренд Matrix запустив соціальний проєкт «Навчання заради майбутнього» на підтримку молоді, яка здобуває професію перукаря.

У межах ініціативи в період із 1 до 29 лютого 2024 року з кожної проданої одиниці продукції Matrix 30 гривень перераховуватимуть до благодійного фонду «Твоя Опора». Кошти використають на обладнання сучасних навчально-виробничих аудиторій для перукарів Васильківського професійного ліцею.

Центральну частину головної будівлі ліцею зруйнувала російська ракета в перші дні повномасштабної війни. Тоді обійшлося без постраждалих, оскільки студентів і викладацький склад заздалегідь евакуювали. Навчання в закладі продовжувалося в онлайн-форматі. 

Зараз будівлю навчального корпусу відновлено коштом іноземних й українських підприємців. Задача бренду Matrix – обладнати в ліцеї сучасні навчально-виробничі аудиторії для перукарів, щоб вони мали всі необхідні інструменти.

«Ми сприймаємо «Навчання заради майбутнього» не просто як благодійну акцію, а як вагомий внесок у майбутніх фахівців галузі, їхнє самовираження й розкриття потенціалу. Адже студенти ліцею – це наші майбутні партнери, які після закінчення навчання гідно займуть свої робочі місця в салонах краси», – кажуть фахівці бренду Matrix.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.