Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоL'Oréal представили фен AirLight Pro, що поєднав нові технології й піклування про довкілля

Задовольняє різні потреби та зменшує вплив на природу

L'Oréal представили фен AirLight Pro, що поєднав нові технології й піклування про довкілля — Промо на Wonderzine

L'Oréal у партнерстві зі стартапом Zuvi розробили й випустили фен нового покоління AirLight Pro для салонних майстрів. Уперше його представили в січні 2024 року на виставці CES, що проходила в Лас-Вегасі. Прилад згодом стане доступний для споживачів по всьому світу. 

У чому особливість AirLight Pro

AirLight Pro поєднує технології інфрачервоного світла й вітряного потоку, що допомагає зробити волосся візуально більш гладким і зволоженим. Оптимізований потік тепла пришвидшує сушіння для різних типів волосся, а споживання енергії зменшується на 31%.  

На відміну від звичайних нагрівальних фенів, AirLight Pro обладнаний спеціальним високошвидкісним двигуном і запатентованою інфрачервоною технологією, призначеною для швидкого сушіння волосся без надмірного нагрівання. Параметри фену адаптуються до потреб кожного окремого користувача. 

Апаратне й програмне забезпечення, а також застосунок працюють безперебійно, щоб кожен користувач міг налаштувати параметри відповідно до своїх індивідуальних потреб.

«Завдяки AirLight Pro у партнерстві із Zuvi ми доводимо, що технології можуть підвищити ефективність косметичних процедур, задовольняючи різноманітні потреби та зменшуючи вплив на навколишнє середовище. Це майбутнє краси, яке ми прагнемо створити», – зазначив генеральний директор L'Oréal Ніколас Ієронімус.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.