Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПріянка Чопра повідомила, що вперше за 22 роки отримала рівну оплату з чоловіком

Вона також наголосила на проблемах, з якими стикаються жінки в індустрії розваг

Акторка й модель Пріянка Чопра повідомила, що вперше отримала рівну оплату разом зі своїм колегою Річардом Медденом. Вони спільно працюють над серіалом «Цитадель» для Amazon Prime Video.

Про це, як пише Variety, акторка сказала під час розмови з керівницею Amazon Studios Дженніфер Салке на фестивалі South by Southwest в Остіні.

«Я працюю в індустрії розваг уже 22 роки і знялася в майже 70 з гаком фільмах і двох телешоу. Але зйомки в «Цитаделі» вперше за мою карʼєру дозволили мені отримати рівну оплату з моїм колегою-чоловіком. Уперше за 22 роки… Це якесь божевілля, я працюю стільки ж часу, вкладаю стільки ж інвестицій і праці, а мені платять набагато менше», – сказала Чопра.

Акторка додала, що їй цікаво, чи паритет оплати випливає з того факту, що Amazon Studios очолює жінка. Вона також наголосила на проблемах, з якими стикаються жінки в індустрії розваг, як-от: «скляні стелі», розмір гонорарів і присутність жінок на керівних посадах.

«Цитадель» – це початок франшизи, яка міститиме супутні серіали, створені на місцевих ринках, з місцевими зірками й мовами, по всьому світу.

«Цитадель» розповідає про незалежну глобальну шпигунську агенцію, яка розпадається після того, як її знищує могутній синдикат. Елітні агенти Мейсон Кейн (Річард Медден) і Надя Сін (Пріянка Чопра) відтоді переховуються і живуть під новими іменами. Але коли їх знаходить колишній колега по Цитаделі, Бернард Орлік (Стенлі Туччі), вони вирішують усе виправити.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.