Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОлена Зеленська – у списку найвпливовіших жінок 2023 року за версією FT

Прем’єрка Естонії Кая Каллас написала про першу леді невеликий текст

Перша леді України Олена Зеленська ввійшла до цьогорічного списку 25 найвпливовіших жінок світу за версією видання Financial Times.

Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас написала текст про Олену Зеленську: 

«Найбільше в Олені Зеленській я захоплююся її чесністю. Сценаристка за фахом, вона знає, як не перебирати словами, залишаючись водночас надзвичайно людяною. За чотири місяці після вторгнення Росії в Україну вона сказала журналісту: «Ніхто з нас не в порядку». Вона знає, як це – прокинутися й побачити, що твоя батьківщина захоплена імперіалістичним сусідом; не знати, коли й чи побачиш ти своїх близьких наступного разу; як знайти в собі сили боротися за свободу, незважаючи на все це.

Як і її чоловік, Зеленська стала світовим символом стійкості. Її лідерство у вирішенні питань психічного здоровʼя українців під час війни є життєво важливим… Зараз світ повинен прислухатися до Зеленської й дати Україні те, що їй потрібно для деокупації».

До списку найвпливовіших жінок потрапили також акторка Марго Роббі, співачка Бейонсе, глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, іранська правозахисниця Наргес Мохаммаді, директорка з технологій компанії OpenAI Міра Мураті. Повний список можна переглянути за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.