Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗапустили менторську програму, яка допоможе жінкам знайти роботу в ІТ й креативних індустріях

Для тих, хто хоче отримати нову професію незалежно від віку й досвіду

Організація INSCIENCE, яка популяризує науку, відкрила набір на безплатну менторську програму «БУДЬ», що допоможе жінкам знайти роботу в ІТ й креативних індустріях. Це продовження проєкту, який раніше успішно завершили 735 жінок.

Програма «БУДЬ» корисна тим, хто хоче отримати нову професію незалежно від віку й досвіду. Насамперед вона підійде жінкам, які перебувають в Україні, втратили роботу й шукають нову або є внутрішньо переміщеними особами. Учасниці можуть мати початковий досвід або потребувати поради, яка професія підійде саме їм. 

Жінки можуть самі обирати, у якій ролі хочуть працювати в майбутньому: UI/UX Design, Back end, Front end Development, Marketing, Data Science, Data Analysis, HR/Recruitment, Product Management, QA, Cybersecurity.

Як проходитиме програма 

Спочатку потрібно заповнити форму для участі на сайті програми. Відбір проходитиме за конкурсом. Початківці пройдуть обов’язковий освітній курс, де дізнаються про особливості роботи в галузі. Упродовж півтора місяця з учасницями індивідуально працюватимуть фахові ментори. Разом сформують кар’єрну ціль і як її досягти, підготують резюме й портфоліо, тренуватимуться проходити співбесіди й подаватимуться на стажування й вакансії.

Найактивніші учасниці менторської програми отримають грантові місця на курси з конкретної ІТ-спеціалізації. 

Заявки учасниць прийматимуть до 31 березня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.