Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯк жінки-лідерки країн борються з СOVID-19

Та чого в них можна навчитися

Що спільного між Німеччиною, Тайваню, Новою Зеландією, Ісландією, Фінляндією, Норвегією та Швецією? Перше: у цих країнах найкраще реагують на ситуацію з коронавірусом. Друге: лідерками всіх цих країн є жінки. 

Видання Forbes написало про те, чого від них можна навчитися. 

Ангела Меркель, канцлерка Німеччини, одразу повідомила населенню, що ситуація з коронавірусом серйозна та її не можна недооцінювати. Саме тому Німеччині вдалося перестрибнути через етап заперечення ситуації й одразу перейти до швидких дій.

Лідерка Тайваню Цай Інвень однією з перших почала вводити обмежувальні заходи. Наразі Тайвань надсилає маски до США та Європи. Завдяки рішенню прем’єрки Нової Зеландії Джасінди Ардерн відправляти на самоізоляцію всіх, хто приїжджає з-за кордону в країні зафіксовано всього чотири летальні випадки.

Катріна Якобсдоттір, прем'єрка Ісландії, впровадила в країні загальні безкоштовні тести на коронавірус. Наразі в Ісландії планують скасувати частину обмежень, які ввели через коронавірус. Прем’єрка Норвегії Ерна Солберг за допомогою телебачення поспілкувалася з дітьми країни, щоб пояснити їм, чому слід серйозно ставитися й навіть боятися хвороби.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.