Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Книги«Обіцяна земля» Барака Обами стала найпопулярнішими мемуарами президента у світі

За першу добу книгу придбали 890 тисяч разів

Книга «Обіцяна земля» Барака Обами стала найпопулярнішими мемуарами президента у світі. Лише за перші 24 години в США й Канаді її купили понад 890 тисяч людей.

Раніше схожого успіху в перший день продажів досягли лише мемуари колишньої першої леді США Мішель Обами. Її книгу Becoming за перші 24 години продали в кількості 725 тисяч примірників.

Для порівняння: мемуари інших президентів США в перший день продавались у значно меншій кількості: 220 тисяч – Джордж Буш («Рішення Джорджа Буша»), 400 тисяч – Білл Клінтон («Моє життя»).

«Читати автобіографію Барака Обами в останні бурхливі дні Дональда Трампа означає дивитись у безодню між двома протилежними кінцями людства та ще раз дивуватися, як одна й та ж країна обрала двох таких різних людей» – зазначив в огляді книги Джуліан Борджер, журналіст The Guardian.

Нагадаємо, Обама вже має на своєму рахунку два відомі твори: «Мрії від мого батька», яка була опублікована в 1995 році, і «Сміливість надії» 2006 року. «Обіцяна земля» – перша книга Обами після закінчення президентського терміну у 2017 році. На честь її виходу політик поділився також мотиваційним плейлистом, який надихав його під час президентства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.