Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураКапібари, пан Роман і секс-освіта: 5 акаунтів TikTok, щоби видихнути й розслабитися

Капібари, пан Роман і секс-освіта: 5 акаунтів TikTok, щоби видихнути й розслабитися — Культура на Wonderzine

Амбасадори життєвої мудрості та релаксу

Іноді хочеться простого людського нічого не робити, а тільки добре посміятися. Особливо, коли лунають повітряні тривоги, потрібна якась розрядка.

Зібрали для вас 5 тікток-акаунтів, які допоможуть видихнути, розслабитися та послухати кумедні жарти. Обережно: викликає залипання.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Капібара на кожен день

Акаунт, де кожного дня вам пропонують відео з якоюсь капібарою: наприклад, капібара, яка готується до екзамену, яка заснувала «АТБ» або капібара без світла. Кожного дня вам пропонують різну капібару в інших обставинах, костюмах і під іншу музику.

@capyeveryday ❗️Ця капібара перемогла в голосувані в нашому тг каналі, тому якщо ви хочете запропонувати свою капібару - переходьте в наш канал, посилання в шапці профілю #капібара #капібари #cappy #cappybara #капібарамем #меми #okayipullup #afterparty #зно #нмт #екзамен #авраменко ♬ оригінальний звук - КАПІБАРА НА КОЖЕН ДЕНЬ
@capyeveryday ❗️Цю капібару озвучив наш підписник в нашому тг каналі, тому якщо ви хочете озвучити або запропонувати свою капібару - переходьте в наш канал, посилання в шапці профілю #капібара #капібари #cappy #cappybara #капібарамем #меми #memes #okayipullup #afterparty #безсвітла #плановевідключеннясвітла #електроенергія ♬ оригинальный звук - КАПІБАРА НА КОЖЕН ДЕНЬ
@capyeveryday ❗️Ця капібара перемогла в голосувані в нашому тг каналі, тому якщо ви хочете запропонувати свою капібару - переходьте в наш канал, посилання в шапці профілю #капібара #капібари #cappy #cappybara #капібарамем #меми #okayipullup #afterparty #богданхмельницький #козацтво #історія ♬ Запорізький марш - Тінь Сонця

Також у цього акаунту є телеграм-канал, на якому можна вибрати капібару дня, запропонувати образ для наступної капібари й озвучити її. Ну і останній козир, який точно змусить вас підписатися на сторінку: там є капібара, яка спалила Кремль!

Застереження: виникає бажання терміново завести капібару.

Пан Роман

Багато хто знає цього чоловіка, який вивчає джава сквірт, має слухняного онука Маркіяна та закликає вгомонитися з криптовалютами. Також він має надоїдливу сусідку, яка о десятій вечора запрошує пана Романа на каву, вигадує капітальні метафори та створює соціальну рекламу проти гріха гордості. В одній людині поєдналося стільки талантів!

Застереження: пан Роман запам’ятовує всіх, хто надсилає йому в дірект розпусту або нюдси.

RodgerCleye

Що ви бачите перед собою? Це скарб. Чоловік, який наспівує популярні пісні, і робить це дуже харизматично.

Думаю, ми його добре відчуваємо й упізнаємо в ньому себе. А ще вчимося того, що завжди треба робити те, що тобі подобається, і віддаватися цьому на повну.

Застереження: хочеться терміново піти в караоке та жити своє найкраще життя.

Snarky Nana

Ця жінка – справжня мудра сова. Найголовніше для неї – жити у своє задоволення, і вона точно знає, що для цього потрібно. Не готова перед кимось вибачатися, приймає свої недоліки й радить їх любити та зовсім не переймається думкою інших. Наприкінці відео жінка піднімає горнятко зі смішним написом. Рекомендуємо слухати її настанови кожного ранку, щоб правильно починати день.

Застереження: усі фрази цієї неймовірно розумної жінки сприймаються як заповіді, які треба терміново запровадити у власне життя.

INSIDE

Це тікток-акаунт українського сексшопу, у якому є неймовірно життєві й іронічні відео. У багатьох із них команда висміює стереотипи щодо стосунків, сексу, секс-іграшок, застосунків для знайомств.

Тож це і можливість посміятися, упізнаючи себе в деяких ситуаціях, і час, виділений для секс-освіти. Кумедно та корисно!

Застереження: ви станете амбасадором секс-освіти серед своїх друзів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.