Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Культура8 YouTube-каналів із навчальними влогами для натхнення

8 YouTube-каналів із навчальними влогами для натхнення — Культура на Wonderzine

Про навчання у Франції, Шотландії та США

З весною зʼявляється набагато більше сил для того, щоб почати свою справу або навчитися чогось нового. Хтось записується до спортзалу, хтось задумується про новий навчальний курс або творчі заняття.

Інколи нам доводиться налаштовуватися на початок чогось нового або продовження тієї роботи, яку ми виконуємо. Це не дивно, бо атмосфера, події довкола, наше оточення дуже впливають на настрій і бажання працювати.

Ми зібрали 8 каналів на YouTube, де блогери та блогерки знімають навчальні відео, які надихають і додають мотивації продовжувати свої справи й саморозвиватися.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Macerly

Медді – випускниця факультету бізнесу в лондонському Кінгс-коледжі. Блогерка розповідає про те, як планує цілі, організовує простір, у якому живе, подорожує різними країнами. На її каналі є відео, де вона складає іспити, і це показано дуже щиро: як дівчина хвилюється, намагається зменшити стрес, відчуває напруження від великої кількості матеріалів, які потрібно знати. Медді радить, яких помилок краще уникати під час університетського навчання, як підготуватися до нового семестру й не забувати про здоровий спосіб життя.

Перейти на канал

Ruby Granger

Рубі випустилася з університету й узяла рік для того, щоб заглибитися в себе й ті справи, які їй подобаються. В описі до свого каналу вона зазначає, що є великою прихильницею самоосвіти й вірить, що цей процес не закінчується після випуску. Блогерка розповідає про навчання, мотивацію та літературу. В одному з влогів вона навчається під звуки дощу, в іншому – оформлює робочий стіл в античному стилі. Окрім влогів, Рубі пише власну книжку та просуває інстаграм-комʼюніті, де ділиться естетичними кадрами для підвищення продуктивності.

Перейти на канал

alia zaita

Розмірене навчання, побачення в бібліотеках і кавʼярнях, баланс між роботою та життям – на цьому каналі дуже атмосферно. Загалом дівчина показує, наскільки важливо піклуватися про себе і в ментальному плані, і у фізичному, і в соціальному. Також у блогерки є подкаст, який вона веде зі своїм хлопцем, розповідаючи про стосунки, дружбу, карʼєру, страхи, почуття.

Перейти на канал

Karma Medic

Це канал Назіра, і він працює лікарем у Лондоні. У своїх відео хлопець надихає студентів медичних університетів будувати карʼєру в цій сфері та ділиться корисною інформацією стосовно фаху. Тут є відео, де ви в реальному часі зможете навчатися з Назіром, є дні з його університетського життя, а також лайфхаки стосовно ефективного навчання та запамʼятовування. Як змотивувати себе на навчання, позбутися шкідливих звичок, тримати фокус під час занять – одні з тем, які хлопець розглядає. Бонусом є те, що Назір часто посилається на різноманітні наукові дослідження чи статті у своїх відео.

Перейти на канал

Elisabeth Filips

Основні теми, які висвітлює Елізабет на своєму каналі, – це якісне навчання, читання, креативність і тайм-менеджмент. Вона студентка-медикиня в Кінгс-коледжі Лондона, тому більшість влогів демонструють особливості навчання на медичному, де є дні зі студентського життя дівчини, поради щодо медичних літератури й подкастів, інформація про іспити, практика в медзакладах. Окрім цього, на каналі є плейлісти з роликами про ментальне здоровʼя, продуктивність, мінімалізм, звички, малювання та книжкові рекомендації.

Перейти на канал

Jing

Блогерка, яка знімає своє навчання в Оксфордському університеті на факультеті політології. Вона часто полюбляє вчитися в бібліотеці або кавʼярнях, і це ідеальне поєднання навчальної атмосфери та лондонського життя. Джінг не просто показує робочий процес, а ще й рефлексує на теми дисциплін, які вивчає, розповідає про університети, родину, адаптацію в новому місті, оточення й самоусвідомлення.

Перейти на канал

Merve

Канал із влогами шотландської студентки, яка має ступінь магістра з науки про дані та магістра з досліджень у сфері міжнародних відносин. Більшість її відео – це довгі навчальні сесії, де вона знімає від 2 до 12 годин навчального процесу з невеличкими перервами. І це все відбувається на тлі мальовничих шотландських краєвидів. Також у блогерки є відеотур кампусом Університету Глазго та відео Read with me, де вона читає книжки в режимі реального часу.

Перейти на канал

Nora A

Нора – інфлуенсерка, модель і лайфстайл-блогерка, яка живе в Парижі. Окрім порад у сфері життя та моди, вона також допомагає іншим полегшити навчальний процес і зробити його якомога цікавішим. На її каналі є окремий плейліст Study in France, де дівчина розповідає про навчання в Паризькій Сорбонні. Іноді блогерка показує день чи тиждень із навчання в університеті, іноді відповідає на поширені запитання щодо академічного процесу у Франції: його переваги й недоліки, як вступити, скільки коштує навчання, як знайти житло. Також на каналі Нори є відео про те, як вона вивчала французьку мову.

Перейти на канал

Обкладинка: instagram/_rubygranger

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.