Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНа кого підписатися: TikTok української кулінарної автентики з АСМР-ефектами

Не просто про рецепти

Authentic Food Around – TikTok-профіль, у якому жінка, на ім’я Іннуся, з однаковими регулярністю й завзятістю готує різноманітні традиційні українські страви й супроводжує це ефектами АСМР.

@authentic.food.around #lentil #сочевиця #village #oven #fire #ukrainiangirl #cooking #ukraine #food #healthy #село #життя #їжа #піч #вогонь #страви #приготування #life ♬ оригінальний звук - Authentic Food in Ukraine

Цей акаунт з’явився восени минулого року й відтоді не втрачає оригінальності. Хоча всі ролики мають одну стилістику, їхнє наповнення торкається різних традицій і продуктових наборів, відображає сезонні особливості українського життя.

На каналі дійсно можна побачити багато рецептів, але він не лише про них. Він і про українські горщики, пічки, хатинки й усе інше, що ми завжди асоціюватимемо з собою, навіть якщо самі ніколи не жили в селі. Цей зв’язок встановлюється завдяки українським традиціям і тому, що українці передають свої побутові звичаї століттями.

@authentic.food.around Калиновий чай в бліндажі на окопній свічці! #kalyna #Viburnum #drink #tea #ukrainian #ukrainiangirl #cooking #окопнасвічка #вогонь #калина #чай #ліс ♬ оригінальний звук - Authentic Food in Ukraine

Також на каналі виходять актуальні відео до свят. Що ближче Україна до Великодня, то більше там тематичних рецептів і порад. Те ж стосується й Різдва, до якого там з’явився рецепт різдвяних пампухів.

@authentic.food.around Автентичні #крашанки #eggs #easter #easteregg #eastereggs #krashanky #великдень #паска #яйця #цибулиння #цибуля #coloring #фарбування #село #village #ukraine #ukraininangirl #ukrainiantiktok #ukrainians #egg #tradition #traditions #традиції #пасха #життявселі #asmr#asmrfood ♬ оригінальний звук - Authentic Food in Ukraine

Якщо ви хочете розтягнути задоволення від перегляду, то повні відео приготувань можна переглянути на однойменному YouTube-каналі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.