Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНа кого підписатися: тріо «Жоржини», які співають українські народні й естрадні пісні

І таким способом збирають кошти на допомогу ЗСУ

«Жоржини» – вокальне тріо, до складу якого входять Єлизавета Чухліб, Аліна й Анна Клименки. Дівчата виконують українські народні й естрадні пісні 60–70-х років минулого століття й публікують свої відео в соціальних мережах.

@zhorzhyny ? #українськийтікток ♬ оригінальний звук - Жоржини?

Колектив утворився минулого року, коли чотири вокалістки своїм співом вирішили збирати кошти на підтримку ЗСУ. Перше відео дівчата опублікували влітку, на свято Івана Купала, а незабаром продовжили свій творчий шлях утрьох. Серед репертуару дівчат – «Намалюй мені ніч», «Коли ти берегом ідеш», «На долині туман» і багато інших пісень.

«Жоржини» вже придбали два тепловізори й квадрокоптер для військових. Зараз вокалістки збирають кошти на дрони для знайомого, який воює на Донецькому напрямку.

@zhorzhyny до кінця? #українськийтікток ♬ Гуцулка Ксеня - Жоржини?

«Ми хочемо й надалі поширювати українську культуру, українську пісню. Це те, що близьке нам, що супроводжує нас протягом всього нашого життя. І ми будемо тримати культурний фронт. Ми не дозволимо програти цю війну. Зараз всі ми творимо історію, і ми хочемо бути її частинкою. Українська пісня – це ми», – каже Єлизавета Чухліб.

Слідкувати за «Жоржинами» можна в ТікТок, Instagram, Facebook і YouTube.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.