Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Культура«Не хотіла, щоб люди бачили моє тіло». Біллі Айліш розповіла про пережитий досвід сексуалізації

І зізналася, що ніколи не почувалася жіночною

Співачка Біллі Айліш у новому інтерв’ю для Variety розповіла про дискомфорт від сексуалізації, якої вона зазнає впродовж своєї кар’єри.

Біллі Айліш почала займатися музикою з 13 років, коли вона зі своїм старшим братом Фінеасом почала записувати пісні на SoundCloud. Її кар’єра співачки розпочалася в підліткові роки. За словами Айліш, тоді вона «не була достатньо сильною й захищеною», а тому носила оверсайз речі. 

«У мене великі груди з дев’яти років, я така, яка є… Ти одягаєш щось дуже відверте, а всі такі: «О, але ж ти не хотіла, щоб люди тебе сексуалізували?» – сказала співачка.

Вона також зауважила: «Я не намагалася, щоб люди не сексуалізували мене. Але я не хотіла, щоб люди мали доступ до мого тіла, навіть візуально. Я не була достатньо сильною й захищеною, щоб показати його. Якби я показала його в той час, то була б повністю спустошена, якби люди щось сказали».

Біллі Айліш також розповіла, що «ніколи не відчувала себе бажаною чи потрібною».

«Я ніколи не відчувала себе жінкою, якщо чесно. Я ніколи не відчувала себе бажаною. Я ніколи не відчувала себе жіночною. Мені доводиться переконувати себе, що я, мовляв, гарна дівчина. Я ідентифікую себе як «вона/її» і все таке, але я ніколи не відчувала себе дівчиною», – зізналася співачка.

Також вона розповіла, що тривалий вважала, ніби вона не подобається іншим жінкам.

«Я ніколи не відчувала, що можу добре спілкуватися з дівчатами. Я їх дуже люблю. Люблю їх як людей. Вони приваблюють мене як люди. Вони мені подобаються по-справжньому… Я маю глибокі зв’язки з жінками в моєму житті, з друзями, з родиною. Вони мене фізично приваблюють. Але вони мене також лякають своєю красою й присутністю», – сказала Айліш.

Раніше Біллі Айліш відмовлялася коментувати чутки про свою сексуальну орієнтацію. У 2021 році її звинувачували в квірбейтингу через кліп на пісню Lost Cause, у якому вона знялася з групою дівчат. Тоді у відповідь Айліш опублікувала скриншот відео з написом: «Я люблю дівчат».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.