Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНа кого підписатися: режисерка, яка створює анімовані відео з речами, зробленими з вовни

Мисткиня працює в техніці стоп-моушн

Андреа Лав – незалежна аніматорка й режисерка із США. Її TikTok із затишними й короткими анімаціями об’єднав понад 2 мільйони користувачів. Особливість роликів режисерки полягає в тому, що вона створює сюжети з речами, зробленими з вовни для валяння.

@andrea.animates Morning coffee ☕️ #cozy #asmr #coffee ♬ original sound - Andrea Love

Режисерка все життя захоплювалася кіно. У 2010 році вона отримала ступінь бакалавра в Гемпширському коледжі, спеціалізуючись на відеопродукції й кінознавстві. Андреа – аніматорка-самоучка й працює в техніці стоп-моушн.

«У дитинстві я любила кіно, але не дуже цікавилася анімацією. Я була в старшій школі, працювала у відеомагазині, коли відкрила для себе сюрреалістичний стоп-моушн Яна Шванкмаєра (чеський кінорежисер і художник-мультиплікатор – ред.). Я впевнена, що його фільми надихнули багатьох людей спробувати себе в анімації… Я візуальна людина, люблю працювати руками й маю високу толерантність до нудної діяльності. Це ідеальне поєднання для того, хто працює в стоп-моушн», – розповідала Андреа.

@andrea.animates Melting wax 🤤 #asmr #satisfying #handmade ♬ original sound - Andrea Love

Окрім коротких роликів, режисерка бралася й за більш об’ємні проєкти. Наприклад, вона працювала над восьмихвилинною адаптацією «Дюймовочки» спільно з письменницею й ілюстраторкою Фібі Вал.

@andrea.animates Another clip from @tulip_film , the Thumbelina adaptation I made with @phoebewahl 🐸🌷🧚#stopmotion #asmr #satisfying #animation ♬ original sound - Andrea Love

«Я вважаю, що анімація може бути найпотужнішою, коли вона звертається до складних і комплексних питань. Моя робота часто легка, але я чула від багатьох людей, що вона приносить їм радість і сміх, що також дуже важливо», – зазначала режисерка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.