Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураНа кого підписатися: сценаристка, яка знімає TikTok-відео в стилі відомих фільмів і серіалів

«Пліткарка» та Mamma mia!, зняті в межах однієї квартири

Меделейн Тернер, 27-річна сценаристка-фрілансерка, почала публікувати відео в TikTok більше року тому. Зараз вона має більше 380 тисяч підписників, а в інтерв’ю для Vogue каже, що нестримно закохана в сторітелінг.

@madelaineturner

bon jour ✨ #shortfilm

♬ original sound - Madelaine

Дівчина знімає естетичні відео, натхненні стрічками Тіма Бертона, Веса Андерсона, Емі Хекерлінг та інших режисерів. Місяць тому найбільш віральним відео в акаунті Меделейн стала Wes Anderson parody, знята під впливом пандемії, а ролик Aries Season про знак зодіаку Риби набрав 3 мільйони переглядів за один день. В одній із робіт дівчина об’єднала сюжети стрічок «Сутінки» та «Пліткарка» – і вийшла Gothic Girl.

@madelaineturner

a classic ❤️? #wesanderson #shortfilm

♬ original sound - Madelaine

Кіно не єдине джерело натхнення для дівчини: в її акаунті є відео, зняті за мотивами книжкових або пісенних сюжетів. Наприклад, так створювався ролик Mamma Mia в стилістиці роману Джейн Остін.

Сама Меделейн в інтерв’ю для Vogue говорить, що музика дає їй енергію для творчих процесів. «Іноді я чую певну пісню або аудіозапис, і в моїй голові ніби щось клацає – уже бачу цілісну картинку для відео». Для кожного ролику дівчина ретельно добирає образ: у її гардеробі багато яскравих, кумедних речей у вінтажному стилі.

@madelaineturner

Emma Mia ? #parody #janeausten

♬ original sound - Madelaine
@madelaineturner

bonnet-core ✨ ##film

♬ original sound - Madelaine

Меделейн бачить свою TikTok-сторінку як портфоліо та платформу для експериментів, а в інтерв’ю для The New Current зізнається, що продовжуватиме творити доти, доки її дивитимуться люди.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.