Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КультураДо закладок: подкаст Дуа Ліпи Service95 про моду, музику та стиль життя

У кожному випуску співачка розмовляє з цікавими людьми з різних індустрій

Співачка Дуа Ліпа запустила власну платформу Service95, у межах якої кожний підписник щотижня безкоштовно отримує розсилку на пошту, яку пише сама музикантка.

До розсилок Service95 входять рекомендації Дуа щодо культури, музики, моди, подорожей, закладів, декору й багато іншого. Інформаційна платформа натхненна любов’ю ділитися своїми улюбленими речами з родиною, друзями та шанувальниками. За словами співачки, за допомогою Service95 вона прагне бути ближче до своїх слухачів. «Що більше ми ділимося одне з одним, то ближче ми стаємо, то ширшими стають наші кола», – поділилася Ліпа.

На базі платформи співачка додатково запустила подкаст Dua Lipa: At Your Service. Його концепція – серія інтерв’ю, у яких Ліпа розмовлятиме з цікавими людьми з різних індустрій і які «революціонізують не лише власні галузі, а й культуру загалом». «Від моди до музики, літератури й активізму – гості At Your Service розкажуть про успіхи, невдачі та перешкоди, а також про те, чого ми можемо в них навчитися», – ідеться в описі.

У першому випуску Дуа поговорила з Олів’є Рустеном – креативним директором Balmain. В інтерв’ю Рустен розповів більше про своє походження й ідеальний вихідний у Парижі.

Переходьте за посиланням, щоб підписатися на Service95. Подкаст доступний на Apple Podcasts і Google Podcasts.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.