Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРежисер фільму «007: Не час помирати» прибув до Києва

Разом із благодійним проєктом

Кері Фукунага, режисер останнього фільму про Джеймса Бонда, серіалів «Маніяк» і «Справжній детектив» приїхав до Києва разом із благодійним проєктом World Central Kitchen. Про це повідомляє Суспільне.

Фукунага приїхав в Україну у перші дні російського вторгення. Він провів час із волонтерами та переселенцями у Львові, звідки опублікував свої перші фотографії з візиту. Після того він вирушив до столиці. За словами режисера, він багато чого навчився з World Central Kitchen у Києві.

Фукунага активно ділиться світлинами й відео з України на своїй сторінці в Instagram. Він публікував фото з волонтерами, кадр із керівницею оркестру, яка сидить у притулку та знімок телепродюсерки Ольги Максюк, яка приєдналася до благодійного проєкту. Також Фукунага поділився у сторіз відео, де жителі Корюківки на Чернігівщині вийшли на вулиці та зупинили російські танки, які пересувались містом.

«Я зараз захоплююся Україною, її волею до боротьби, її духом і такими моментами. Продовжуйте чинити опір», – сказав Фукунага.

Він залишив для своїх підписників посилання на фонд «Повернись живим» та закликав допомагати захисникам України.

World Central Kitchen – це некомерційна неурядова організація, яка займається харчуванням під час стихійного лиха. ЇЇ заснував знаменитий шеф-кухар Хосе Андрес у 2010 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.