Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШоуранер «Карткового будинку» зніме документальний фільм про Бородянку й Бучу

Бо Віллімон відвідав міста, які знищили окупанти

Американський драматург, шоуранер і сценарист серіалу «Картковий будинок» Бо Віллімон відвідав міста під Києвом, які були знищені російськими окупантами. У коментарі для Obozrevatel він повідомив, що збирав матеріали для майбутньої документальної стрічки.

Віллімон працює над стрічкою разом зі своєю командою. За його словами, вона здебільшого включатиме досвід звичайних людей, які були змушені зіткнутися зі вторгненням, як вони виживають, адаптуються й розвиваються в епіцентрі війни.

«Сьогодні ми бачили Бородянку, Бучу – неймовірні масштаби спустошення та втрат, з якими людям довелося справлятися. На мене все це потужно емоційно вплинуло. Я ніколи не був так близько до війни до цього. Мені 44 роки, чимало війн відбулося за час мого життя, що стосується однієї тільки моєї країни: двічі в Іраку, Афганістан, безліч інших жорстоких війн у світі – але я вперше так наблизився до цього», – поділився сценарист.

Також Віллімон розповів про свої враження від побаченого в Бородянці й поділився, із якою метою знімає фільм.

«Посеред цього спустошення існує надія та натхнення, так само як і в самих українцях. Я знаю, що в росії зараз дуже багато дезінформації. Людям дуже важко дізнатися правду. Я сподіваюся, що, якби люди змогли дізнатися, що насправді відбувається в Україні, вони могли б продемонструвати таку саму сміливість, як українці, щоб протистояти цьому», – сказав Віллімон.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.