Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниKasabian зізналися, що соліст Том Мейган покинув гурт через скоєне насильство

Мейгана засудили до 200 годин суспільно корисних робіт

Соліст британського рок-гурту Kasabian Том Мейган зізнався в тому, що скоїв напад на колишню наречену Віккі Ейджер, пише NME. За день до цього гурт опублікував заяву, що Мейган полишає Kasabian «через особисті проблеми, які впливали на його поведінку».

За рішенням суду, він має відпрацювати 200 годин суспільно корисних робіт, сплатити за медичні рахунки й судові витрати, а також пройти п’ятиденний курс реабілітації й протягом 18 місяців перебувати під наглядом.

Напад стався 9 квітня 2020 року. За словами Ейджер, Мейган прийшов нетверезим і почав її бити, доки дитина, яка все бачила, не викликала поліцію. В Ейджер були розбиті коліна, лікті, забої щиколотки й великого пальця ноги, а також червоні сліди навколо шиї, що означали удушення.

Спершу Мейган заперечував звинувачення, але в поліції був відеозапис із місця злочину, який усе підтвердив.

Після того, як суд визнав соліста Kasabian винним, на сторінці гурту в Instagram з’явилася офіційна заява.

«Ніхто з гурту не хотів, щоб це сталося. Ми всі так наполегливо працювали останні двадцять три роки й мали великі плани на майбутнє разом. Ми абсолютно розбиті.

Але нам не залишилося нічого іншого, як попросити Тома покинути групу. Ми абсолютно ніяк не можемо його виправдати. Домашнє насильство та будь-які зловживання є абсолютно неприйнятними. Як тільки ми дізналися про звинувачення, висунуті проти Тома, ми як група ухвалили рішення, що більше не можемо з ним працювати. На жаль, нам довелося приховати цю інформацію, поки його не визнали винним у суді», − написали Kasabian.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.