Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниCardi B розкритикували за расистський вислів

Вона його використала, коли описувала зовнішність сестри

Американську хіп-хоп виконавицю Cardi B (справжнє ім’я Белкаліс Альманзар) звинуватили в расизмі. Про це пише The Independent.

Співачка виклала в соціальні мережі фото, на якому зображено, як могла б через 20 років виглядати її дворічна дочка Калчер Каярі. Коли ж хтось із фанатів написав коментар про те, що дівчинка схожа на сестру виконавиці, Хеннессі Кароліну, Cardi B відповіла: «Я думаю, це через те, що Хеннесі вузькоока, як Offset [чоловік Cardi B], так і KK [Kалчер Каярі]. Це єдине, що я можу придумати на це».

Співачку розкритикували за слово «вузькоока» (chinky eyes), яке вважається расистським терміном на позначення людей зі Сходу. У відповідь вона сказала, що випадково використала цей термін і що вона не знала, який він має підтекст.

«Я не можу, в біса, знати все!! Ми навіть не використовуємо це як образу, і я не використовувала це як образу. Мене вже нудить від інтернету», − написала співачка в Twitter. Згодом і твіт, і раніше опубліковане фото, з якого почалася суперечка, були видалені.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.