Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКара Делевінь анонсувала своє шоу про дослідження сексуальності

Проєкт розкриватиме питання гендерної ідентичності й орієнтації

Акторка й модель Кара Делевінь анонсувала своє шоу Planet Sex, що має вийти у 2023 році на Hulu. Про це пише Hypebae з посиланням на BBC.

Раніше розробники шоу повідомили, що воно «розглядатиме основні питання, пов’язані з нашим гендером, сексуальною орієнтацією, стосунками, популярністю порно тощо». Серіал покаже, як Делевінь більш глибоко пізнає для себе ці теми.

«Як людина, яка роками боролася, щоб зрозуміти свою сексуальну ідентичність, я дуже рада, що ми розробляємо серіал, який міг би змінити погляди багатьох людей через чесні особисті розмови. Я можу тільки уявити, що означав би для мене в 14 років серіал, який намагався зрозуміти почуття, що вважалися нетрадиційними. Якщо наше шоу допоможе одній молодій людині легше спілкуватися зі своїми батьками, ми досягнемо однієї з багатьох цілей», – поділилася Делевінь.

Як зазначили в ВВС, «ми перебуваємо в центрі нової сексуальної революції», а «харизма, цікавість і життєвий досвід Делевінь роблять її ідеальним путівником у темі, яка може бути суперечливою, але завжди захопливою».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.