Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕмілі Ратаковскі звинуватила байопік «Білявка» у «фетишизації жіночого болю»

Модель заявила, що люди «одержимі» життям і смертю відомих жінок

Емілі Ратаковскі звинуватила новий біографічний фільм Netflix про Мерилін Монро у «фетишизації жіночого болю». Про це пише The Independent.

Модель записала відео в TikTok, у якому сказала, що «не здивувалася, коли почула, що це [«Білявка»] ще один фільм, який фетишизує жіночий біль, навіть у смерті». Ратаковскі також звернула увагу на зацікавленість суспільства життям і смертю людей, як-от: Емі Вайнхаус, Брітні Спірс і принцеса Діана – пояснивши, що люди «одержимі мертвими дівчатами й серійними вбивцями».

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound - Emrata

«Я навчилася фетишизувати власний біль, бо це нібито «сексуально» бути дівчиною зі складною долею. Але я хочу змінити цю думку», – сказала Ратаковскі.

«Білявка» («Blonde») – художній фільм режисера та сценариста Ендрю Домініка, який розповідає про життя американської кіноакторки, моделі й співачки Мерилін Монро. З моменту виходу фільму, глядачі й рецензенти звинуватили його творців за експлуатацію образу Монро й за надмірно сексуальне висвітлення її історії. Організація Planned Parenthood також розкритикувала фільм за «пропаганду проти абортів».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.