Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДар’ю Коломієць внесли до списку Next Generation Leaders

За значний внесок у зміну світу на краще

Диджейку Дарʼю Коломієць і головну редакторку Kyiv Independent Ольгу Руденко внесли до списку Next Generation Leaders від журналу TIME. Про це повідомляє «СЛУХ».

Дарʼя Коломієць поїхала до США влітку, щоби поширювати там інформацію про війну в Україні, доносити правду про воєнні злочини росії й ознайомлювати іноземну аудиторію з українською культурою. У вересні диджейка поїхала до США вдруге.

В інтервʼю TIME Коломієць розповіла про застосунок MusiCures із цілодобовим стримом української музики, про проєкт «Щоденник війни», в якому зібрала понад 40 історій людей про різний досвід переживання війни й «пропаганду української культури» у світі.

«Я хочу, щоб ці історії почули в усьому світі. Коли переживаєш стільки болю, дуже важливо, щоб хтось вислухав твою історію», – розповіла Дарʼя.

Головна редакторка Kyiv Independent Ольга Руденко розповіла TIME про роботу видання під час повномасштабної війни. TIME назвало українське видання чи не головним джерелом надійної англомовної журналістики про війну в Україні.

«Ми розпочинаємо цей амбітний проєкт, який базується на цінностях, у які ми справді дуже віримо – це незалежна журналістика. І ми робимо це, поки наша країна веде війну за виживання. Якби ви мене побачили, коли мені було 14–15 років, то ніколи б не подумали, що ця людина стане кимось більшим», – розповіла Ольга в інтервʼю.

Фото: TIME

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.