Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДержкіно відсторонило в. о. генерального директора «Довженко-Центру»

Обов’язки керівника тимчасово виконуватиме кризовий менеджер

Державне агентство України з питань кіно повідомило, що Олену Гончарук відсторонили від виконання обов’язків в. о. генерального директора «Довженко-Центру». Нового гендиректора оберуть на основі конкурсу.

У Держкіно вважають, що «негативний фінансовий стан «Довженко-Центру» вказує на неефективне управління підприємством і неналежне виконання посадовими особами своїх обов’язків».

Установа вже призначила тимчасового нового в.о. генерального директора – Юлію Каждан. Як пише «Суспільне», вона є керівницею й засновницею двох юридичних фірм, а також засновницею й керівницею кінологічного центру. У Держкіно зазначають, що Каждан є «професійною кризовою менеджеркою, яка має усунути недоліки, виявлені під час перевірки, і налагодити фінансово-господарську діяльність центру».

Вона не братиме участі в новому конкурсі на посаду генерального директора «Довженко-Центру».

«У новому конкурсі на посаду керівника «Довженко-Центру» зможуть взяти участь усі охочі, які відповідатимуть вимогам, що визначені в статті 21−1 Закону України «Про культуру», – ідеться в заяві інституції.

Олена Гончарук залишиться на посаді керівниці Музею кіно «Довженко-Центру». Вона також зможе взяти участь у новому конкурсі на посаду генерального директора підприємства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.