Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАланіс Моріссет не виступила на церемонії Залу слави рок-н-ролу через неповагу до жінок в індустрії

Вона мала виконати пісню разом з Олівією Родріґо

Канадська співачка Аланіс Моріссетт скасувала свій виступ на церемонії включення нових артистів у Залу слави рок-н-ролу. Як пише Rolling Stone, вона відмовилася виступати через «загальну неповагу до жінок в індустрії».

Співачка мала виконати пісню You’re So Vain з Олівією Родріґо.

Моріссетт згодом прокоментувала своє рішення в сторіз в Instagram. Вона зазначила, що поважає своїх жінок-колег, які виступили на церемонії, але додала, що «провела десятиліття в індустрії, яка рясніє всеохопними антижіночими настроями».

«Я терпіла неповагу до себе, приниження, порушення контракту, відсутність підтримки, експлуатацію й психологічне насильство протягом своєї кар’єри», – написала Моріссетт.

Вона додала, що «Голлівуд був сумно відомий своєю неповагою до жіночності в усіх нас».

«На щастя, я перебуваю на етапі життя, коли мені не потрібно проводити час у середовищі, яке принижує жінок. За своє життя я отримала незліченні неймовірні враження від команд різної статі. Немає нічого кращого, ніж команда різних людей, які збираються разом для виконання однієї місії», – поділилася співачка.

Аланіс Моріссетт – канадська співачка, композиторка, акторка й продюсерка. Вона стала всесвітньо відомою в 1995 році, записавши один із найкраще продаваних альбомів за весь час Jagged Little Pill. Моріссетт отримала сім нагород «Ґреммі».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.