Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПерший кадр: Кейт Вінслет і Мія Треплтон у драмі «Я – Рут»

Вона стане частиною драматичного серіалу-антології «Я є»

Channel 4 опублікував перший кадр із майбутньої драми «Я – Рут» з Кейт Вінслет і її донькою Мією Треплтон у головних ролях.

Драма розповість про матір, яка хвилюється через те, що її донька-підліток віддаляється від неї, занурюючись у світ соцмереж.

Як пише Variety, Вінслет разом із режисером Домініком Севіджем задумали проєкт як «сучасну історію про ендемічну кризу психічного здоров’я, яка вражає молодь».

«Виведення на екран цієї важливої історії про психічне здоров’я дитини разом із Кейт Вінслет – це найяскравіший момент у моїй кінематографічній кар’єрі. В історії вміщено все, що мені подобається у драмах: експериментальність, інстинктивність, безстрашна акторська гра й те, що певним чином впливає на всіх нас. Я вірю, що багато батьків і дітей зрозуміють нашу історію», – сказав Севідж.

«Я – Рут» стане частиною драматичного серіалу-антології «Я є» (I Am), який створив Севідж у 2019 році. Кожен новий епізод є окремим повнометражним фільмом, названим іменем героїні. У серіалі вже знялися Вікі МакКлюр, Саманта Мортон, Джемма Чан, Сюранна Джоунс, Летиція Райт і Леслі Менвілл.

Епізод «Я – Рут» вийде цієї зими.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.