Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниDisney відмовився знімати спіноф «Піратів Карибського моря» з Марґо Роббі

Акторка хотіла створити історію, яка більше фокусувалася би на жінках

Акторка Марґо Роббі в інтерв’ю для Vanity Fair повідомила, що Disney відмовився знімати спіноф «Піратів Карибського моря», де вона мала зіграти головну роль. Про це пише Deadline.

«У нас була ідея, над якою ми працювали певний час, дуже давно. Ми хотіли зробити історію, яка більше фокусувалася би на жінках, але не цілком жіночу, а просто іншого типу. Нам ця ідея видавалася класною, однак вони (Disney – ред.), схоже, не хочуть над цим працювати», – сказала акторка.

Інформація про те, що Марґо Роббі зніматиметься в «Піратах Карибського моря» з’явилася у 2020 році. Тоді акторка пообіцяла додати «більше жіночої сили» до стрічки.

Над спінофом працювали сценаристка «Хижих Пташок» Крістіна Годсон і продюсер Джеррі Брукгаймер, який створив оригінальний фільм. Раніше, у травні цього року, Брукгаймер розповів, що в розробленні перебували два сценарії спінофа: один за участі Марґо Роббі, інший – без неї.

На питання про те, чи повернеться до нових фільмів Джонні Депп, Брукгаймер відповів, що наразі він не задіяний у франшизі, але «майбутнє покаже».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.