Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВийшов новий трейлер драматичного фільму «Жінки говорять»

Героїні постають перед складним вибором після пережитого сексуального насильства

MGM випустив новий трейлер американської драми «Жінки говорять». Стрічка є екранізацією роману Міріам Тейвз і розповідає про жінок, які мешкають в ізольованій колонії менонітів (християнська течія) в Болівії.

Героїні після пережитого сексуального насильства, скоєного чоловіками в їхній колонії, переосмислюють свою віру й мають зробити вибір – залишитися в єдиному світі, який коли-небудь знали, чи назавжди втекти.

«Хоча передісторія подій у фільмі «Жінки говорять» насильницька, у фільмі це не так. Ми не бачимо насильства, якого зазнали жінки. Ми бачимо лише короткі проблиски наслідків. Натомість ми спостерігаємо, як спільнота жінок об’єднується, оскільки вони за дуже короткий проміжок часу мають вирішити, якою буде їхня колективна відповідь», – зазначила режисерка й сценаристка Сара Поллі.

У фільмі зіграли Руні Мара, Клер Фой, Джессі Баклі («Джуді», «Чорнобиль»), Джудіт Айві («Адвокат Диявола»), Шейла Маккарті («Академія Амбрелла»), Бен Вішоу («Парфумер: Історія одного вбивці», «Дівчина з Данії»), Мішель МакЛеод, Август Вінтер, Лів МакНейл, Кейт Халлетт і Френсіс Макдорманд.

Прем’єра стрічки відбудеться 25 грудня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.