Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРежисер «Русалоньки» прокоментував вибір акторки на головну роль

Він заявив, що на кастингу розглядали акторок «будь-якої національность»

Режисер фільму «Русалонька» Роб Маршалл розповів Entertainment Weekly, що під час кастингу на головну роль вони розглядали акторок «будь-якої національності». Цю заяву він зробив на тлі критики від шанувальників, яким не сподобалося, що на роль Аріель взяли темношкіру співачку й акторку Голлі Бейлі.

«Ми просто шукали найкращу акторку для ролі, і крапка. Кінець. Ми розглядали всіх, будь-якої національності. Мета полягала в тому, щоб знайти людину, яка може бути неймовірно сильною, пристрасною, красивою, розумною, кмітливою і з великою кількістю вогню й радості», – сказав Маршалл.

Він зазначив, що Голлі Бейлі має всі ці якості, а також хороший голос, як того вимагає роль Аріель.

Після того, як стало відомо, що Голлі Бейлі бере участь у кастингу на головну роль у «Русалоньці», у соцмережах став поширюватися хештег #NotMyAriel. Акторка розповіла, що з критикою їй допомогла впоратися родина, зокрема бабуся й дідусь.

«Було приємно почути їхні підбадьорення: «Ти не розумієш, що це робить для нас, для нашої спільноти, для всіх маленьких темношкірих дівчаток, які побачать себе в тобі», – сказала Бейлі.

Вона також поділилася думками про те, як такий кастинг вплинув би на неї в дитинстві: «Це змінило би мою впевненість, мою віру в себе. Речі, які здаються такими малими для інших, для нас такі великі».

Прем'єра «Русалоньки» відбудеться 23 травня 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.