Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниHBO Max скасував нову «Пліткарку» після двох сезонів

Фінальні серії покажуть 26 січня

Стримінговий сервіс HBO Max оголосив, що другий сезон серіалу «Пліткарка» буде останнім. Фінальні серії покажуть 26 січня, повідомляє Rolling Stone.

Перший сезон нової «Пліткарки» вийшов на HBO Max у липні 2021 року. Він отримав рекордну кількості переглядів для стримера й був продовжений на другий сезон, який вийшов у грудні 2022 року. Однак серіал не виправдав високих очікувань критиків і шанувальників.

Шоураннер Джошуа Сафран повідомив, що все ж сподівається знайти інших партнерів для зйомок третього сезону. «Зараз ми шукаємо інший дім, але в цьому кліматі це може виявитися важкою битвою. Тож, якщо це кінець, то ми принаймні досягли найвищого рівня», – написав Сафран в Instagram.

«Пліткарка» – американський підлітковий драматичний телевізійний серіал, розроблений Джошуа Сафраном для HBO Max. Це розширення й окреме продовження оригінальної «Пліткарки», яка виходила з 2007 по 2012 рік.

Серіал розповідає про нове покоління друзів із приватних шкіл Нью-Йорка. Дії відбуваються за дев’ять років після подій в оригінальному серіалі й показують, як соцмережі змінили життя забезпеченої молоді.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.