Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБейонсе звинувачують в лицемірстві через її останній концерт у Дубаї

Вона підтримує ЛГБТ-людей, але виступила в країні, де заборонені гомосексуальні стосунки

Бейонсе розкритикували через її останній концерт у Дубаї на відкритті готелю Atlantis The Royal. Шанувальники співачки незадоволені тим, що вона виступила в країні, де заборонені гомосексуальні стосунки. Про це пише видання «Слух».

Для багатьох виступ Бейонсе в Дубаї видається дивним, зокрема, і через її останній альбом Renaissance, який оглядачі назвали роботою, що «святкує квір-культуру».

«Не хочу починати сварку, але мені важко зрозуміти, чому Бейонсе, яка має пів мільярда доларів, погодилася на 20 мільйонів, щоб зробити свій дебютний виступ з альбомом Renaissance, який значною мірою пов’язано з квір-культурою, у Дубаї, у країні, де права ЛГБТ не визнаються», – прокоментували виступ співачки в соцмережах.

Засновниця британської організації LGB Alliance Бев Джексон заявила, що вони «глибоко розчаровані» останнім концертом Бейонсе в країні, де гомосексуальна поведінка вважається злочином, за який карають людей.

Слухачі з України також звернули увагу на те, що на події серед запрошених гостей були росіяни.

«Уявіть, що ви називаєте себе феміністкою, а потім виступаєте для шейхів на відкритті готелю в Дубаї, одягаючи своїх танцюристів згідно з мусульманськими законами, не співаючи пісень, натхненних квір-культурою, а також із росіянами, запрошеними на шоу», – пишуть у Twitter.

Водночас у соцмережах звернули увагу, що концерт у Дубаї провели спільно з компанією IAM Entertainment, серед засновниць і керівниць якої є жінки з Близького Сходу.

Концерт Бейонсе в Дубаї став першим концертом співачки з 2018 року. За даними світових ЗМІ, вона отримала за нього 24 мільйони доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.