Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТейлор Свіфт співає про закоханість і стосунки в новому кліпі на пісню Lavender Haze

Це третє музичне відео на пісню з нового альбому

Американська співачка Тейлор Свіфт випустила кліп на пісню Lavender Haze. Вона входить до її десятого студійного альбому Midnights, який вийшов у жовтні 2022 року.

Сценаристкою й режисеркою виступила сама Свіфт. У кліпі вона перебуває в кімнаті, затьмареній лавандовим серпанком, а на ліжку поруч із нею лежить її партнер.

Свіфт раніше розповідала, що вираз «лавандовий серпанок» (lavender haze) у назві пісні означає «бути закоханим». Також вона говорила, що Lavender Haze написана про її бойфренда, актора Джо Алвіна. За словами співачки, протягом шести років стосунків їм доводилося уникати «дивних» таблоїдних чуток, тож її пісня про те, як ігнорувати їх, щоб захистити стосунки.

«Усе, що вони питають мене, – це чи буду я твоєю нареченою. Єдиний тип дівчини, яку вони бачать, – це дівчина на одну ніч або дружина», – ідеться в пісні.

Lavender Haze – це третє музичне відео з альбому Midnights. Раніше співачка також випустила кліпи на пісні Bejeweled й Anti-Hero. За останній кліп її звинуватили в бодішеймінгу через напис «товста».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.