Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБейонсе перевершила рекорд «Ґреммі» за кількістю нагород

Співачка виграла 32-гу нагороду

На цьогорічній музичній премії «Ґреммі» Бейонсе стала рекордсменкою за кількістю нагород, отримавши вже 32-гу статуетку. Співачка перевершила перемоги покійного класичного диригента Георга Шолті, який за своє життя виграв 31 статуетку. Про це повідомляє Variety.

У 2023 році Бейонсе відзначили за найкращий танцювальний альбом/альбом електронної музики (Renaissance), найкраще R&B виконання (Cuff It), найкращий танцювальний запис (Break My Soul) і найкращий традиційний R&B виступ (Plastic Off the Sofa).

Renaissance претендував також на звання альбому року, однак перемогу в цій номінації здобув Гаррі Стайлз за Harry’s House. Співак також отримав нагороду за найкращий попальбом. Кліп на його пісню As It Was, знятий українською режисеркою Таню Муіньо, змагався в категорії «Найкраще музичне відео». Перемогу здобуло відео Тейлор Свіфт на пісню All Too Well: The Short Film.

Записом року стала About Damn Time американської співачки Lizzo. Піснею року назвали Just Like That від Бонні Рейт. Найкращою сольною виконавицею назвали Адель за Easy on Me, а американську джазову співачку Самару Джой відзначили як найкращу нову виконавицю.

Кім Петрас і Сем Сміт із піснею Unholy стали першими трансгендерною жінкою і небінарним виконавцем, які отримали «Ґреммі» за найкращий попдует.

Усіх переможців можна переглянути за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.