Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСальма Гаєк розповіла, що через сексуалізацію їй не хотіли давати комедійних ролей

«Ти сексуальна, тож тобі не можна мати почуття гумору»

Акторка Сальма Гаєк розповіла, що на ранніх етапах кар’єри її розглядали переважно на ролі, у яких основною рисою персонажа була сексуальність. Сама ж акторка завжди хотіла зніматися в комедіях. Про це вона розповіла в інтерв’ю GQ.

«Мені говорили: «Ти сексуальна, тож тобі не можна мати почуття гумору»... У дев’яностих тобі не дозволялося бути не лише розумною, але й смішною», – сказала Гаєк.

Вона розповіла, що тривалий час грала однотипні ролі. «Я не могла отримати комедійну роль, поки не зустріла Адама Сендлера, який узяв мене в комедію, але тоді мені було за сорок!» – наголосила Гаєк.

Водночас вона підтвердила, що її більше не турбує попередній брак різноманітності, оскільки її наполегливість в індустрії означала, що вона мала змогу виступати в «кожному жанрі».

«Тоді я відчувала розчарування, але зараз я виступаю у всіх жанрах й у віці, у якому, як мені казали, я вже не зможу працювати», – додала Гаєк.

У лютому в кінотеатрах вийде американська комедійно-драматична стрічка «Супер Майк: Останній танець», у якій Сальма Гаєк зіграла одну з головних ролей.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.