Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГаррі Стайлза розкритикували за промову на «Ґреммі»

Співак заявив, що «такі, як він» нечасто виграють престижні нагороди

Гаррі Стайлза рокзритикували за промову, яку він виголосив на церемонії вручення музичної премії «Ґреммі». Про це повідомляє The Independent.

Цьогоріч альбом Стайлза Harry’s House виграв у номінації «Альбом року». Під час отримання нагороди співак сказав: «Це нечасто трапляється з такими людьми, як я, і це дуже приємно». У соцмережах одразу заперечили той факт, що «такі люди», як Гаррі Стайлз рідко отримують подібні нагороди. Багато людей також наголосили, що альбомом року потрібно було назвати Renaissance від Бейонсе.

«Ми не погоджуємося, Гаррі. Щодня нагороди й визнання отримують білі посередні чоловіки, а не талановиті, дивовижні темношкірі жінки, як-от Бейонсе», – написала одна із шанувальниць у Twitter.

«Гаррі Стайлс сказав, що «з такими людьми, як я, таке трапляється нечасто», і я, щиро кажучи, не можу придумати, з ким би таке траплялося частіше», – написав інший користувач у Twitter.

Деякі також розкритикували «Ґреммі» за цьогорічний вибір альбому року. «Бейонсе повинна мати вже дві нагороди «Альбом року» за Beyoncé і Lemonade, – зазначає одна з шанувальниць. – І це божевілля, що вона не отримала жодної. [«Ґреммі»] хочуть похвалити її за те, що в неї найбільше статуеток, але не нагородять її в престижних категоріях. Це жорстока тактика з їхнього боку».

У 2023 році Бейонсе стала рекордсменкою за кількістю нагород, отримавши вже 32-гу статуетку. Її відзначили за найкращий танцювальний альбом/альбом електронної музики (Renaissance), найкраще R&B виконання (Cuff It), найкращий танцювальний запис (Break My Soul) і найкращий традиційний R&B виступ (Plastic Off the Sofa).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.