Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДженніфер Кулідж повернеться до ролі Полетт Бонафонте в новій частині «Білявки в законі»

Точна дата виходу фільму поки не відома

Акторка Дженніфер Кулідж повернеться до ролі Полетт Бонафонте в новій частині фільму «Білявка в законі». Це підтвердила Різ Візерспун, яка зіграла головну роль у фільмі. Раніше вона заявляла, що не повернеться до зйомок третьої частини фільму, якщо до неї не приєднається Дженніфер Кулідж.

«Білявки в законі 3» без Дженніфер Кулідж не буде», – заявила Візерспун в інтерв’ю Entertainment Tonight.

Сценаристка фільму Мінді Калінга раніше також обіцяла, що залучить Кулідж до «Білявки в законі 3». Сама ж акторка заявила, що вже давно чула про роботу над третьою частиною фільму й «із задоволенням» повернеться до ролі Полетт Бонафонте.

«Білявка в законі» – американська комедія Роберта Лукетича. Стрічка розповідає про дівчину, на ім’я Ель Вудс (Різ Візерспун), яка намагається повернути свого колишнього хлопця, здобувши ступінь доктора права в Гарвардській юридичній школі. Дженніфер Кулідж зіграла майстриню манікюру Полетт Бонафонте, яка була подругою Ель Вудс.

Різ Візерспун в інтерв’ю для The Hollywood Reporter розповіла, що нова частина фільму буде «сповнена моди, тварин і феміністичних ідей». Точна дата виходу «Білявки в законі 3» поки не відома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.