Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це ейджизм і мізогінія». Мадонна відреагувала на критику своєї зовнішності на «Ґреммі»

І заявила, що не вибачатиметься за свій зовнішній вигляд і поведінку

Мадонна відреагувала на критику своєї зовнішності після відвідування церемонії вручення премії «Ґреммі». Співачка опублікувала пост в Instagram.

«Замість того, щоб зосередитися на моїй промові, присвяченій подяці за безстрашність артистів, як-от Сем [Сміт] і Кім [Петрас], багато людей вважали за краще говорити лише про мої фотографії крупним планом, зроблені довгофокусною камерою, яка могла би спотворити кого завгодно!» – написала Мадонна.

Співачка заявила, що за критикою стоять ейджизм і мізогінія: «Світ відмовляється вшановувати жінок після 45 років і вважає за необхідне карати їх, якщо вони продовжують бути сильними, працелюбними й авантюрними».

Мадонна заявила, що не збирається вибачатися за свій зовнішній вигляд і поведінку. «ЗМІ принижували мене від початку моєї карʼєри, але я розумію, що все це випробування, і я щаслива бути першопрохідницею, щоб усім жінкам після мене було легше в наступні роки», – додала співачка.

Після церемонії вручення премії «Ґреммі» 6 лютого у соцмережах почалися дискусії щодо зовнішнього вигляду Мадонни. Зокрема, користувачі дорікнули співачці за макіяж і пластичну хірургію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.