Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМелані Лінскі відповіла на критику фігури своєї персонажки в серіалі The Last of Us

Її назвали «надто повною» для серіалу про постапокаліптичний світ

Акторка Мелані Лінскі відповіла на критику щодо того, що її персонажка «надто повна» як для людини, яка живе в постапокаліптичному світі. Про це повідомляє Deadline.

Зауваження їй зробила американська модель Едріан Каррі. У своєму Twitter вона опублікувала фото Лінскі з підписом: «Її тіло говорить про життя в розкоші, а не про життя в ролі постапокаліптичної воєначальниці. Де [акторка «Термінатора»] Лінда Гамільтон, коли вона потрібна?» Пізніше модель видалила пост.

У відповідь Лінскі написала: «По-перше, це фото з моєї обкладинки для журналу InStyle, а не кадри із серіалу HBO The Last of Us. І я граю людину, яка ретельно спланувала й здійснила повалення FEDRA. Я повинна бути розумною, пані. Мені не потрібно бути мускулистою. Для цього є посіпаки».

Вона додала, що до жінок-лідерок постійно прискіпуються: то, за словами Лінскі, у них надто писклявий голос, то вони надто сердиті чи забагато уваги приділяють своєму зовнішньому вигляду.

Едріан Каррі у відповідь заявила, що критикувала насамперед персонажку, а не акторку. Вона також звинуватила Лінскі в тому, що та вирізала її слова про те, що «її ідеальна форма пісочного годинника є найбільш привабливою для чоловіків». У соцмережах слова моделі розкритикували.

The Last of Us – американський постапокаліптичний драматичний телесеріал, заснований на однойменній відеогрі. Серіал розповідає історію контрабандиста Джоела, якому доручено супроводжувати підлітка Еллі через постапокаліптичні США, спустошені пандемією паразитичного грибка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.