Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДональд Трамп розкритикував Ріанну напередодні її виступу на Супербоулі-2023

Він заявив, що «без свого стиліста вона була б ніким»

Колишній президент США Дональд Трамп розкритикував Ріанну у своїй соцмережі Truth Social напередодні її виступу на Супербоулі-2023. Про це повідомляє The Independent.

«Без свого стиліста вона була б ніким. Погано все, і НІЯКОГО ТАЛАНТУ!» – написав Трамп.

Його допис був відповіддю на публікацію конгресмена від Техасу Ронні Джексона, колишнього особистого лікаря Трампа в Білому домі. Той заявив, що Ріанна «зробила кар’єру, викидаючи дегенеративну гидоту» й «лаючи Америку за кожної можливості», а також закликав не демонструвати її виступ у перерві.

Також Джексон згадав, що у 2020 році Ріанна відвідала придорожній атракціон Cadillac Ranch у Техасі, де розфарбувала напівзакопаний автомобіль словами «Fuck Trump». Як відомо, співачка неодноразово критикувала Трампа, коли він перебував на посаді президента США. У 2018 році компанія із захисту прав співачки змусила Трампа припинити використовувати її музику на своїх мітингах.

12 лютого Ріанна виступила як запрошена артистка на Halftime Show у перерві Супербоула, який відбувся в місті Глендейл, штат Аризона. Це був перший живий виступ співачки за п’ять років.

Фото: Kevin Mazur/Getty Images, Apple Music

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.