Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Звикніть до цього». Белла Рамзі відреагувала на критику гей-пари в серіалі The Last оf Us

«Якщо ви не хочете дивитися шоу через квір-сюжети, ви багато втрачаєте»

Акторка Белла Рамзі, яка зіграла Еллі в серіалі The Last of Us, відповіла на скарги глядачів щодо того, що в серіалі з’явилася гей-пара.

В інтерв’ю британському GQ вона сказала: «Люди будуть думати те, що захочуть. Але їм доведеться до цього звикнути. Якщо ви не хочете дивитися шоу, бо в ньому є квір-сюжети чи тому що в ньому є трансперсонаж, це ваша справа, і ви втрачаєте багато чого».

Рамзі сказала, що вона не «особливо стурбована» реакцією деяких глядачів, оскільки в The Last of Us: Part II буде ще більше квір-репрезентації, якщо серіал продовжить точну адаптацію відеоігор. За сюжетом, уже доросла персонажка Рамзі, Еллі, у другому сезоні матиме стосунки із жінкою, на ім’я Діна. Також у серіалі мають представити трансгендерного персонажа Лева.

The Last of Us – американський постапокаліптичний драматичний телесеріал, заснований на однойменній відеогрі. Серіал розповідає історію контрабандиста Джоела, якому доручено супроводжувати підлітка Еллі через постапокаліптичні США, спустошені пандемією паразитичного грибка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.