Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix, BBC й ITV хочуть заборонити використання корсетів в історичних драмах

З міркувань здоров’я й безпеки

Netflix, BBC й ITV розглядають можливість відмовитися від корсетів в історичних драмах через те, що вони травмують акторів. Про це пише Metro із посиланням на інтерв’ю The Sun.

«Корсет дуже обмежує рухи, і багато акторок скаржилися на ушкодження як короткочасні, так і довготривалі після 12–14-годинного дня, проведеного в корсеті на знімальному майданчику», – розповіло джерело в інтервʼю The Sun.

Дизайнерів попросили знайти альтернативну нижню білизну або дозволити акторам носити власну.

Минулого року актриса серіалу «Бріджертони» Симон Ешлі, яка зіграла Кейт Шарму в другому сезоні, розповіла в інтервʼю Glamour, що носіння корсета було надзвичайно незручним досвідом.

«Я зрозуміла, що коли ти носиш корсет, ти просто не їси. Він змінює твоє тіло. У мене дуже миттєво зменшилася талія. – сказала вона. – З корсетом мені теж було дуже боляче, здається, я навіть у якийсь момент порвала зв’язки на плечі».

У 2018 році Емма Стоун заявила, що під час зйомок фільму «Фаворитка» корсет завдав значної шкоди її тілу. «Жінки ходили в цьому протягом такого тривалого часу, і це викликає велике співчуття до того періоду й до того, що вони переживали. Перший місяць я не могла дихати», – сказала акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.