Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗйомки третього сезону «Ейфорії» розпочнуться в другій половині 2023 року

Раніше повідомляли, що почнуться в лютому

Зйомки третього сезону американської підліткової драми «Ейфорія» розпочнуться в другій половині 2023 року. Про це пише Hypebae.

Раніше Collider повідомляв, що робота над третім сезоном розпочнеться в лютому 2023-го.

Про продовження заявила Франческа Орсі, віцепрезидентка HBO з питань програмування: «Сем Левінсон, Зендея й уся команда «Ейфорії» підняли другий сезон на надзвичайну висоту, кинувши виклик традиційній розповіді й формі, зберігши водночас його серцевину. Для нас велика честь працювати з цією обдарованою, надзвичайно талановитою командою, і ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашої подорожі з ними в третьому сезоні».

Акторка Зендея, яка зіграла головну героїню, 17-річну наркозалежну Ру Беннетт, сподівається, що третій сезон принесе «трішки щастя й радості» після бурхливого другого сезону. Акторка також сказала, що хотіла би дослідити тверезість Ру в майбутніх епізодах.

«Ейфорія» – американська підліткова драма, створена Семом Левінсоном для HBO й заснована на однойменному ізраїльському мінісеріалі. Головна героїня серіалу – Ру Беннетт, наркоманка-підліток, яка одужує, намагаючись знайти своє місце у світі.

Прем’єра відбулася 16 червня 2019 року на HBO. У січні 2022 року вийшов другий сезон, а за місяць серіал продовжили на третій. Його очікують у 2024 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.