Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа Леді Гагу подала в суд жінка, яка два роки тому вкрала її собак

Вимагає винагороду в розмірі 500 тисяч доларів за повернення тварин

Жінка, на імʼя Дженніфер Макбрайд, яку звинуватили в крадіжці собак Леді Гаги два роки тому, подала до суду на співачку за те, що їй відмовили у винагороді в розмірі 500 тисяч доларів за повернення собак «без жодних запитань». Про це повідомляє The Guardian.

У лютому 2021 року двох французьких бульдогів Леді Гаги викрали, а чоловік, на імʼя Раян Фішер, який вигулював собак, отримав вогнепальне поранення. Згодом Макбрайд повернула собак, а поліція не встановила її причетності до інциденту. Однак незабаром її все ж звинуватили в отриманні краденого майна й співучасті в замаху на вбивство. Макбрайд засудили до двох років умовно.

Згідно з позовом, поданим до суду Лос-Анджелеса, Макбрайд стверджує, що Леді Гага не виплатила їй обіцяну винагороду в розмірі 500 тисяч доларів за повернення собак. Крім того, Макбрайд вимагає відшкодування збитків у розмірі не менше 1,5 мільйона доларів, включно з компенсацією за судові витрати, «душевну муку» й «біль і страждання».

Заступниця окружного прокурора Лос-Анджелеса Мішель Ханісі зазначила, що будь-яка виплата за позовом буде поновленням порушення майнових прав для Леді Гаги, Фішера й інших постраждалих від пограбування.

«З наданих доказів було ясно, що пані Макбрайд знала, що собаки були викрадені в результаті жорстокого пограбування, у якому Раян Фішер отримав важкі поранення, – сказала Ханісі. – З доказів також було зрозуміло, що Макбрайд знала щонайменше двох своїх співучасників злочину протягом багатьох років».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.