Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСценарій серіалу «Ідол» перетворився на «жорстоке порно» – Rolling Stone

Анонімні джерела повідомили про збільшення жорстоких сексуальних сцен у сценарії

13 анонімних джерел зі знімальної групи серіалу «Ідол» від HBO повідомили Rolling Stone, що сюжет серіалу сильно змінився, а його новий режисер Сем Левінсон («Ейфорія») збільшив кількість відвертого змісту в ньому.

Левінсон замінив попередню режисерку Емі Сайметц («Атланта», «Вона помре завтра») у квітні 2021 року. Тоді разом із Сайметц пішла більшість першої знімальної групи.

Після цього процес роботи над серіалом почав ускладнюватися, зокрема через самого Левінсона. За свідченням анонімних джерел, він зрідка з’являвся на знімальному майданчику, погано організовував роботу, а його сценарії містили сцени насильства, зокрема сексуального. Крім того, в сюжеті сталися сильні зміни після приходу Левінсона.

«Те, на що я підписалися, було похмурою сатирою про славу і її образ у 21 столітті. Про речі, яким ми підпорядковуємо наш талант і зірок, про сили, які ставлять людину в центр уваги й про те, як цим маніпулюють у пост-Трампівському світі. Однак із сатири цей серіал перетворився на те, що він висміював», – повідомляє один зі свідків.

Наразі анонімні джерела звинувачують HBO в ігноруванні «червоних прапорців» у поведінці Левінсона заради грошей. Самі ж представники HBO кажуть, що їхня команда «прагне створити безпечне робоче середовище» й минулого року провела творчі зміни, які «були в інтересах як виробництва акторів і знімальної групи».

А Лілі-Роуз Депп, яка грає головну роль, називає Сема Левінсона одним із найкращих режисерів, з якими їй будь-коли доводилося співпрацювати.

«Ідол» – майбутній американський драматичний серіал, створений The Weeknd, Резою Фахімом і Семом Левінсоном для HBO. У головних ролях – Лілі-Роуз Депп і The Weeknd.

Серіал розповідає про майбутню попідолку Джоселін, яка вирішує повернути собі звання найсексуальнішої попзірки Америки й починає складні стосунки з гуру самодопомоги й очільником культу. Дата релізу серіалу поки невідома.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.