Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФестиваль Glastonbury обіцяє залучити двох хедлайнерок у 2024 році

На тлі критики через те, що цьогоріч лайнап очолюють переважно чоловіки

Співорганізаторка британського музичного фестивалю Glastonbury Емілі Івіс пообіцяла залучити двох хедлайнерок у 2024 році. За її словами, це будуть артистки, які раніше не виступали на фестивалі. До такого рішення спонукає критика цьогорічних хедлайнерів, серед яких переважно чоловіки, повідомляє Rolling Stone.

У пʼятницю Glastonbury оголосив половину цьогорічного лайнапу. На фестивалі виступлять 54 артисти, а хедлайнерами стали Guns N' Roses, Arctic Monkeys, Елтон Джон і Lizzo. Івіс додала, що серед цьогорічних хедлайнерів мала бути ще одна виконавиця, однак вона «змінила свої гастрольні плани» й відмовилася виступати на фестивалі. На заміну неназваній хедлайнерці запросили Guns N' Roses.

На фестивалі також виступлять Blondie, Ріна Саваяма, Christine and the Queens, Елісон Голдфрапп, Карлі Рей Джепсен, The Chicks, Warpaint, Weyes Blood, Меггі Роджерс і багато інших виконавців.

Музичний фестиваль Glastonbury проходить в англійському графстві Сомерсет, неподалік від міста Ґластонбері, з 1970 року. Він відомий передусім рок-концертами, однак у його межах також проходять численні виступи танцювальних і фольклорних колективів. Фестиваль традиційно вважається однією з найважливіших подій музичного року у Великій Британії.

Цьогоріч фестиваль відбуватиметься з 21 по 25 червня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.