Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка Грейс Ван Дін розповіла про сексуальні домагання під час роботи

Продюсер одного з фільмів пропонував їй секс утрьох

Американська акторка, зірка серіалу «Дивні дива» Грейс Ван Дін розповіла про пережиті сексуальні домагання під час роботи й заявила, що це змушує її більш ретельно обирати нові акторські проєкти.

Як пише Variety, під час стріму на Twitch Ван Дін поділилася, що за останні два з половиною тижні відмовилася від чотирьох ролей у кіно й тепер більше часу приділятиме стримінгу. За її словами, під час роботи над останніми кількома проєктами вона мала «не найкращий досвід роботи» з колегами. Зокрема, Ван Дін стверджує, що продюсер одного з фільмів, над яким вона працювала, сексуально домагався до неї на знімальному майданчику.

«В одному з останніх фільмів, у якому я знімалася, один із продюсерів найняв дівчину, з якою сам спав, а потім попросив її запропонувати мені зайнятися з ними сексом утрьох. Я не погодилася, це мене дуже засмутило», – розповіла Ван Дін.

Акторка додала, що сподівається незабаром повернутися в кінематограф на власних умовах.

«Я розвиваю свої власні проєкти й сподіваюся, що хтось вирішить їх профінансувати, тому що тоді я зможу контролювати власний знімальний майданчик, і я не проситиму своїх акторів спати зі мною», – заявила Ван Дін.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.