Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДженна Ортеґа розповіла, що навмисне змінювала репліки Венздей, які здавалися недоречними

Акторка також очікувала, що серіал матиме похмуріший сценарій

Акторка Дженна Ортеґа, яка зіграла Венздей Аддамс у серіалі «Венздей» від Netflix, розповіла, що не бачила повного сценарію, коли погодилася на роль. Вона також очікувала, що історія в серіалі буде похмурішою.

Про це акторка сказала в подкасті Armchair Expert, пише New York Post.

Ортеґа поділилася, що під час зйомок вважала деякі сцени безглуздими й часто самостійно змінювала репліки персонажки, які вважала недоречними і які робили Венздей одноманітною.

«Усе, що робить Венздей, усе, що мені доводилося грати, взагалі не мало сенсу для неї. Її перебування в любовному трикутнику не мало сенсу. Була репліка про сукню, яку вона мала вдягнути на шкільні танці, і вона сказала: «Боже, я люблю це. Ох, я не можу повірити, що я це сказала. Я буквально ненавиджу себе». І я повинна була сказати: «Ні, цього не буде», – розповіла акторка.

Вона сказала, що під час зйомок серіалу «ставала майже непрофесійною», коли змінювала діалоги. Свої рішення їй постійно доводилося пояснювати сценаристам. «Не думаю, що мені коли-небудь доводилося так наполегливо працювати на знімальному майданчику, як під час зйомок «Венздей», – зауважила Ортеґа.

Вона додала: «Я не можу переглядати свою роботу, але можу повернутися додому зі знімального майданчика і сказати: «Сцена, яку ми знімали сьогодні, була чудовою». У «Венздей» не було жодної сцени, після якої я прийшла би додому й сказала: «Гаразд, усе буде добре».

Прем’єра першого сезону «Венздей» відбулася 23 листопада 2022 року. Серіал одразу подовжили на другий сезон, у якому Дженна Ортеґа також виступить виконавчою продюсеркою.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.